Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korolia

Związek z nauczycielem

Polecane posty

Gość korolia

Co myślicie o związku z panem od wf-u??

Gość korolia
Ma na imię Zygmunt , 49 lat , lekką nadwagę i strasznie sapie jak skacze przez kozła !!

jak pan od wf-u ma odrobinę mózgu to kopnie cię w dupę i zgłosi twoje amory szkolnemu pedagogowi i twojemu wychowawcy aby przypadkiem taka głupia koza nie oskarżyła go o molestowanie i tyle będzie z miłości :P

Gość już myslalam ze napiszesz
ze nauczyciel historii albo jakikolwiek inny:P wlasciwie ludzilam sie ale podejrzewalaam wlasnie od wfu ! wiadomo wszystko zalezy od czlowieka, ale dla mnie to megaograniczone typy! dobra nie bede przesadzac doswiadczenie mam z jednym... i to na pewno ostatni raz!

Gość korolia
ten kto sie za mnie podszywa w drugiej wypowiedzi to ktos bez mózgu kto nie ma czego w domu robic tylko innym na złosc. A co do tego to pomiedzy nami jest tylko 3 lata różnicy...czy to moze przetrwac do konca szkoły

Gość dkkdkdk
Nie to nie przetrwa do końca szkoły, bo go wywalą z tej szkoły za związek z uczennicą.

Gość korolia
tylko ze ja nigdze nie powiedziałąm , ze my jestesmy w zwiazku . Sama mam troszke oleju i wiem ze narazie nici z tego ale czy to ma sens. Czekac tak na kogos.

Gość dkkdkdk
No ale laska, jak już pójdzie z nim do łóżka, to raczej będziesz tylko chodzić do łóżka i jeszcze ogladać się na ulicy,m czy nikt cię nie widzi, jak wchodzisz do niego, bo raczej o restauracjach, pubach, kinach i innych miejscach gdzie chodzą normalnie ludzie, którzy są ze sobą - zapomnij, bo ja tylko ktoś was zobaczy - będzie wiedzieć cała szkoła a facet bedzie mieć problemy.

narobisz tylko facetowi problemów. Jak coś takiego wyjdzie, to go wywalą ze szkoły i mozliwe, że szybko nie będzie mógł wrócić do zawodu (gdziekolwiek)

i dodam tylko, że w tym wypadku nie ma żadnego znaczenia to, ile jest od Ciebie straszy, czy jestes pełnoletnia, czy nie

Gość korolia
domyślałam sie , ze beda takie opinie i dobrze robie że staram sie na niego nawet nie patrzyc.Może kiedys za jakies pare lat ale teraz nie:)

Gość jak to 3 lata starszy
?? to ty ile masz lat?

Gość korolia
19

to on ma 22?? jakim cudem uczy w szkole?

Gość korolia
teraz to juz chyba ma 23. A jakim sposobem to nie wiem moze juz skonczył studia moze praktyki nie wiem nie sledze go :P

dziwne:P musiałby te studia skonczyc w przyspieszonym czasie:P

Gość korolia
nie wiem, jak napisałam nie sledze go moze dorabia sobie a jest na studiach. Skad mam wiedziec.Nie latam do niego i sie nie wypytuje go. Wiem tyle co przelptnia ktos tam powie.

Gość to pewnie nie nauczyciel
a student AWF co ma praktyki.

Gość to pewnie nie nauczyciel
jak bylam w szkole pelno takich praktykantow bylo i tez wiekszosc panien za nimi wzdychalo. normalka:)))

Gość korolia
moze tez i tak jest :)