Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POtrzeba lalalaa ratunreczku

prztelumaczcie mi to plzzzz

Polecane posty

to i am misss skottfred and you have to pay me 1200 p for not paying taxes if you will not pay in 10 days we will talk to you in police stationwe know that you are new in england mr kapusta and probably you dont know what we writing to you but you should know 10 days good bye. dopieor co przyjechalem do angli i niewiem co to znaczy pomuszcie

station znaczy we know

Gość dkkdkdk
i am misss skottfred and you have to pay me 1200 p for not paying taxes if you will not pay in 10 days we will talk to you in police stationwe know that you are new in england mr kapusta and probably you dont know what we writing to you but you should know 10 days good bye. Jestem panną Skottfred i masz mi zapłacić 1200 (jak sądzę funtów) za nie płacenie podatków. Jeśli nie zapłacisz w ciągu 10 dni, porozmawiamy na posterunku policji. Wiemy że jesteś w Anglii panie Kapusta i prawdopodobnie nie wiesz (nie rozumiesz) co do ciebie piszemy, ale 10 dni to pewnie zrozumiałeś.

Gość dkkdkdk
Jak na pismo z urzędu skarbowego to jakoś dziwny styl. Styl bandziorów raczej dopominających się haraczu. Tak czy tak moje gratulacje.

Gość mantenance
komuś nieźle podpadłaś, ja bym poszedł z tym pismem na policję, albo sie z tym kimś umówic i zrobić wpier..... a później zmienic miasto

Gość Panie Kapusta
masz Pan przesrane:D