Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mętlik w głowie

wybrałam BYĆ SOBĄ

Polecane posty

Gość mętlik w głowie

każdego dnia zmagam się z opiniami tych których kocham .każdego dnia słyszę komentarze co do mojego życia które nie pomagają żyć.wszyscy mają dla mnie rady których nie potrzebuje i których nie szukam lecz jednak dostaje tak \"w bonusie\".nikt nie zwraca uwagi na to jak ja sie czuje kiedy staraja sie kontrolować moje życie narzucać mi swoje przemyślenia. jakiś czas temu wyzwoliłam sie z piekła postanowiłam zacząć żyć od nowa mniej boleśnie .rzeczywistość jednak bywa butalna.dziś słowa tych których kocham śa gorsze od tego co już poza mną. mimo tego że słysze wiele porad i całą stertę planów na \"jutro\" na to bym żyła jak inni chcą , wciąż jestem wierna sobie temu czego ja oczekuję od życia ...przyznam się jednak ze duzo mnie to kosztuje i coraz trudniej buntować się. to moje życie, moje błędy które chce przeżyć po swojemu ... szkoda że nikt tego nie rozumie ;/

Gość Baśka z Wrocławia
co to jest???

Gość samiecomega
BRAWO!!!!!!!!!! czy znasz już odpowiedż na pytanie --kim jest JA ?????????????

Gość HAHASIA
czy nie mozesz się odciąć od tych toksycznych dla Ciebie relacji? Nie można całe życie dawać się ranić, trzeba miec czas by rany wygoić, i by móc stawić czoło problemom. A gdy to jest zbyt trudne- czasem lepiej zwyczajnie unikac sytuacji i ludz, którzy nam daja popalić

Gość Mir_ka
Zyjesz wg wlasych regul, bo jestes dla siebie wazna. I tak trzymac!!! Pamietaj, nikt nigdy nie bedzie dla Ciebie lepszym przyjacielem, niz Ty sama. Inni sa w naszym zyciu wazni, ale Ty jestes najwazniejsza. Problem chyba tylko w tym, ze wszystko to wiesz, ale sie tym stresujesz. Zupelnie niepotrzebnie!!!

fajtycznie, nikt nie rozumie, skoro az tu sie wypowiadasz...