Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christine91

Boję się,że nie zdam do III LO...

Polecane posty

Gość Christine91

A jak nie zdam to zmienić szkołę czy nie? To taka tragedia jak to nam w szkole przedstawają?

kurcze...boje sie ze nie zdam lo!! nie wyobrazam sobie, jak mozna nie zdac z gimn do lo, to naprawde trzeba byc ciemnym.... ale skoro ty sie obawiasz... to sie chyba duzo nie uczysz :p

Gość salomonka
dziecko do roboty się weź, a nie pieprz głupot na forum. jest listopad i do czerwca masz mnóstwo czasu na naukę :P Aha - poproś rodziców aby ci odcieli neta :P

Gość dana vz. 77
nuś, czytaj tytuły ze zrozumieniem.

Gość czy tego gdynskiego

Gość Christine91
chodzi mi ,że do 3 klasy liceum. W zeszłym roku byłam zagrożona z chemii, miałam komis... Uczę się dużo, nawet bradzo... Chodzę do jednego z najlepszych liceuów w mieście. Myślałam,że ty będą uczyć,a jest odwrotnie... Dużo musimy robić sami... Na każdy semestr jest po 20 albo i więcej osób zagrożonych... Większoś nauczycieli prowadzi tak lekcje,że przychodzi i każe nam samodzielnie rozwiązywać zad. Chciałabym zmienić szkołę ,ale mama powiedziała,że jak nie zdam to mnie przeniesie, ale to rok w plecy!

Gość suchypion
u nas lekcje wyglądają tak samo, zagrożeń co roku ponad 20 w jednej klasie, szczególnie z chemii i fizyki, ale nikt jeszcze nie zdał i nie miał komisa. skoro jesteś zagrożona i masz obawy, co do swojego zdania, go bierz dupę w troki, wyciągaj książki i kuj przez cały następny tydzień. tak to działa, uczniowie, którzy chcą zdać, uczą się danego przedmiotu i wyciskają z niego wszystko, co się da, a nie kombinują na forum i chcą się przenieść. swoją drogą, podziwiam matkę, kiedy moja się dowiedziała, że mogę nie zdać, to miałam szlaban na internet, telewizję, telefon komórkowy i latanie po nocach z koleżankami.