Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakurka

nierozumie tego

Polecane posty

Gość fakurka

Dalam 99 szans swojemu znajomemu, gdyz o nia prosil. Od tego momentu tylko raz ze mna gafdał o sexie i tyle Chcial sie spotkac, kazal podac termin zeby sie bz to znaczy hehe. termin, ktory mi pasuje. Kiedy to zrobilam napisal,ze niebedzie tego wiecie i mu przykro , ale nie ma czasu i wiecie bzykn jemy sie kiedy indziej od tego czasu minely juz 2 tygodnie, a jedyna proba bzykanka smaej ze soba niedala nawet dzoenilam i nawet gg ze mna byly 2 slowa na ten temat bzyk bzyk ;)O co chodzi temu czlowiekowi? Nie rozumiem ludzi

Gość marlena de migulelle
srałaź?

Gość kobieta puch wcale nie marny
ja nie rozumieć o co chodzi

Gość ty chyba też sama siebie
nie rozumiesz. Zresztą trudno cokolwiek zrozumieć z tego bełkotu co tu napisałaś. Skup się, przeczytaj co tu napisałaś i spróbuj jeszcze raz :)

Gość fakurka
Dalam 99 szans sexu swojemu znajomemu, gdyz o nie prosil. Od tego momentu tylko raz ze mna gadał o sexie i tyle Chcial sie spotkac, kazal podac termin zeby sie bzykać . termin, ktory mi pasuje. Kiedy to zrobilam napisal,ze niebedzie sexu i mu przykro , ale nie ma czasu i bzykniemy sie kiedy indziej od tego czasu minely juz 2 tygodnie, a jedyna proba bzykanka ze sobą niewyszło nawet dzwoniłam i na gg ze mna gadął na 2 slowa na temat sexu O co chodzi temu czlowiekowi? Nie rozumiem ludzi

Gość a ja nie rozumiem
Twojego podejścia do ortografii i interpunkcji :classic_cool:

Gość kobieta puch wcale nie marny
Fakturka: może Mu nie chodzi wyłącznie o seks? PS. Co to znaczy 99 szans na seks?

Gość marlena de migulelle
wszyscyście srali?