Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjakm

czy ktoś ma możliwość zamówienia wody perfumowanej pink suede by AVON za granicą

Polecane posty

Gość mjakm

i przesłanie jej do Polski?? proszę o odpowiedź. :)

Albo tutaj: http://cgi.ebay.co.uk/Avon-Pink-suede-EDT-50ml-Boxed_W0QQitemZ120327654115QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP?hash=item120327654115&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1298%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 Ja nawet bym ci zamówiła i przywiozła do Pl, bo moja koleżanka jest konsultantką, ale nie zdążę, bo za parę dni lecę do Pl.

Gość mjakm
dzieki za linki:) ale niestety do Polski licza sobie za wysylke ponad 50 zł z ebaya (zdurnieli) a na allegro sprzedają używane te co niegdyś można było w Polsce kupić, niestety śa już przeterminowane, inny zapach. brudzą ubrania, przejechałam się na nich właśnie.

A jaką masz gwarancję, że na ebayu się nie natniesz? Ta woda jest już wycofana ze sprzedaży. Jak chcesz to ja ci ją moge kupic na ebayu, za 2 tygodnie lecę do Pl to mogę ci przywieźć i wysłac.

Gość mjakm
to napisz jaki koszt wszystkiego razem:) za granica mieli ja jeszcze przez jakis czas, wiec licze ze nie jest przterminowana :)

No cóż... teraz to już jej nie ma:(. Można ją tylko z USA zamówić.