Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna...........

Studia

Polecane posty

Gość anna...........

Witajcie! Moja córka zamierza tudiowa na AWF. Wiem, że będzie potrzeny jej strój sportowy i inne rzeczy. Chciałabym zatem zacząc kupowac dla niej potrzebne rzeczy. Zbliża się gwiazdka i może poradzicie mi co będzie jej potrzebne na takich studiach. Czekam na podpowiedzi . Pozdrawiam

Gość anna...........
Zaznaczę , że chciałabym zrobic jej niespodziankę.

Gość anna...........
Może nie dres, ale okolary do pływania. Takie różne dodatki.

Gość anna...........
okulary zamiast okolary , przepraszam

na awf jest duzo rzeczy potrzebnych i na twoim miejscu jeszcze bym nie kupowala nic bo kazdy wykladowca co innego wymaga. A gdzie ma zamiar isc na ten awf? jakie miasto?

Gość anna...........
Wybiera się do Gdańska

Gość anna...........
Chciałabym, abyście mi poradzili bo wiem, że z takich rzeczy byłaby najbardziej zadowolona.

Gość anna...........
U mnie w rodzinie robimy prezenty, które są niespodzianką. Staramy się, aby to były potrzebne rzeczy, Stąd moja obecnośc na tym forum.

Gość anna...........
.

Gość anna...........
Poproszę o pomoc!

anno szczerze ci powiem ze z tym prezentem zwiazanym ze studiami to głupi pomysl jeszcze ie wiadomo czy sie dostanie kup jej osobistego bo kupno dresu jest glupie poza tym jesli chce isc na awf to sadze ze jakies doswiadczenie ze sportem ma..wiec i stroj tez juz miec powinna jak i torbe na rzeczyt no nie wiem kup jej coś osobistego a nie dres:D:D

Gość anna...........
Nie myślałam o dresach, ale o jakichś drobiazgach. Za dużo oceniacie a za mało doradzacie. Pozdrawiam Dziękuję za wypowiedzi.

Gość izzzi
Mam brata na awf. Wiesz co to wszystko zalezy od tego co ona lubi i czym dokładnie się interesuje, bo awf to szeroko powiedziane. Przede wszystkim nie wiązałabym prezentu ze studiami (po co zapeszać) a raczej z jej sportowymi zainteresowaniami, bo skoro chce iść na awf, to zakładam, że takie ma:) Np jeśli lubi biegać - na pewno przyda się jej fajny stoper (i przed egz na studa pewnie też!!), jeśli lubi łyżwy to kup jej może nowe figurówki, akurat jest sezon:) Jeżeli gra w tenisa - może nową rakietę..? a może piłkę do siatkówki albo koszulkę reprezentacji..?:) Myślę, że w dziale sportowym wiele jest fajnych rzeczy, które nadają się na prezent !:) Pozdrawiam!

Gość kelllea
dokladnie, jakie sporty uprawia? jaki jest jej ulubiony?

Gość anna...........
Witajcie. Są jeszcze fajni ludzie na forum. Dziękuję Wam za rady. Córka trenuje taekwondo. Ma strój, buty. Kupię jej strój kąpielowy, czepek i okulary pływackie. Sądzę, że to jej zawsze się przyda. POzdrawiam

Gość anna...........
,

Gość anna...........
,