Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaił

Co zrobić kiedy dziewczyna do której zarywasz powie że chce być sama?

Polecane posty

Gość sandra be
nic, wskakujesz na konia i idziesz w stronę zachodzacego kołysząc bioderkami

Gość ja zwasze tak mówię
:) Tzn. że nie spotykam się z facetami i że mnie oni nie interesują. Poniekąd jest to prawda. Po prostu nie chcę sobie robić kłopotów, życie jest wystarczając ciężkie dla samotnej, młodej osoby, która kończy studia, zaczyna pracę, itd. Nigdy nic mi nie wyszło w relacjach damsko-męskich, więc wolę być sama i już się nie narażać na kolejne nieprzyjemności.

Gość nic nie robić
bo nie jest zainteresowana twwoją osobą

Gość no niekoniecznie
ja czasem tak mowie aby ktos nie myslal, ze jest mi przykro bo niedawno sie z kims rozstalam. najlepiej jakbys ja zapytal dlaczego i jak dlugo ;) moze zmieni zdanie.

Gość no niekoniecznie
moze chce, ale tego sie nie dowie jak nie pociagnie tematu.

Gość Michaił
Przede wszystkim mam pytanie więc pomóżcie mi.... Ostatnio byłem na fajnej imprezie na której poznałem dziewczyne z którą przegadałem cała impreze na koniec wziąłem numer telefonu i oczywiście chciałem się z nią za jakieś pare dni spotkać......Natepnego dnia zacząłem pisać z nią smsy klikałem na gg itp. Kiedy zproponowałem żeby się spotkała ze mną zawsze znajdywała jakiś pretekst żeby mi odmóić ale później dodawała że nie ma czasu że musze czekać i musze być cierpliwy.... Noi pewnego chu......wego dnia napisała mi że widzi że sie bardzo zaangażowałem ale ona narazie chce być sama nie cche mieć nowego bo niedawno sie rozstała ze swoim byłm frajerem noi co ja mam teraz zrobić? narazie nie pisze z nia już 3 dni PROSZE O PODPOWIEDŹ z góry dzięki!1

do ostatniego ;) napisz ze ona ci sie nie podob ale fajnie sie z nia gada i mozecie zostac przyjaciolmi, od razu sie z toba spotka i jak tyle z toba wygadala juz to zakocha :)

Gość grupa..wsparcia
Morfi Ty szpecjalisto.... wcale niekoniecznie tak musi być...

Gość 007tytus
Kupujesz sobie dwa litry wódki i idziesz do domu.Siadasz sobie wygodnie przed lustrem i pijecie aż do ......usłyszenia pierwszych głosów z kosmosu....(Znam ze słyszenia tylko,ale podobno to dobry sposób : -) ,a nie dość tego....,rano wstajesz ,sprzedajesz butelki i masz na mleko,na kaca :-))/007tytus@interia.pl

Gość Michaił
Nie no to jest parodia..... co wy tu piszecie jeden głupszy od drugiego....;/ niec ktoś mądry napisze jednoznacznie/.......

Gość Michaił
No to ch.......j oleje ją ciężko bedzie zapomnieć ale sioe zrobi;/