Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asantii

facet na randce pwoiedział mi ze kazdy facet patrzy na kobiete jak na sztukę

Polecane posty

Gość asantii

mięsa. A poglądy o tym, że niby liczy sie wnętrze mozna sobie włożyć między bajki:( Uroda przede wszystkim. Ta która jest piękna zawsze będzie mieć wianuszek adoratorów.

Gość asantii
chyba już raczej nie, bo mnie przeorał w pupcie a ja tego nie lubię i to w parku a zimno było, a poza tym on nie potrafi całować :O

Gość 007tytus
Ale skormo ma wianuszek adoratorów tzn że nie ma tam żadnego sensownego... Gdyby się taki znalazł zostałby tylko jeden /007tytus@interia.pl

Gość asantii
Widocznie spotkał sie ze mną ze względu na wygląd:O

Gość rozkojarzona niedzielnie
nowości to on ci nie powiedział, ale chyba trochę to jednak przejaskrawione bo co komu po przepięknej urodzie jak porozmawiac nie ma o czym albo wstyd gdziekolwiek wyjśc z daną osobą:).Oczywiście w sytuacji jesli dąży się do jakiejś tam dłuższej znajomosci a nie tylko sexu na jedną noc.

Gość asantii
Smutne to, ale prawdziwe:(

Gość asantii
I nie ma co wierzyć w bajki, że liczy się srodek:(

No ale ludzie, jak można się z kimś na poważnie związać kierując tylko wyglądem. Za 20 lat nie będzie urody i co wam z tego związku zostanie? A on to chyba więcej niż 20 lat nie miał (co prawda znam 30 latków o takiej właśnie mentalności, ale co się dziwić skoro nadal mieszkają z mamusiami :P).... Daj sobie spokój z nim... naprawdę jest wielu chłopaków co szuka tego czegoś w dziewczynie (mam nadzieję), a nie tylko dupy i cycków.

a ja wygrałem życie -> coś Ci powiem, to że ktoś ma wykształcenie jeszcze nie znaczy, że będzie miał bogate wnętrze i szukał kogoś o bogatym wnętrzu... obracam sę wśród studentów i tu też jest mnóstwo prostaków, co niby mają wyższe wykształcenie, ale jak otworzą usta i coś powiedzą to witki opadają.... w sumie to nie wiadomo nawet jak szukać kogoś wartościowego, żeby nie marnować czasu na niewypały jak autorka topiku

Gość dziwne to dla mnie
ooo :) nie wiedziałm, że jeden facet może wypowiadać się w imieniu całej populacji... ile on miał lat? pewnie wychodzi z pokolenia onanistów nastoletnich wychowanych na ckmach i playbouach :)