Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japanesse

Erotyczne pogawędki

Polecane posty

:) tak naprawde erotycznie tu niezwykle rzadko mozna porozmawiac ;) wszyscy zaraz na priv znikają ;) no cóz nie kazdy lubi byc w świetle fleszy :D:D Zorro znam jedną anegdote związaną z Twoim nickiem :D:D

A ze znikaja na priv :-) no cóż znaczy że nie tylko gawedziarze :-) a po drugie nie ma to jak real :-) i nie chodzi tu o sklep:-)

Zorro moja zbnajoma przygotowując sie do operacji zobaczyła jak lekarze zakładają maski i wykrzyknęła" nooo tak zakładają maski jak Zorro ze jakby coś spartolili to na ulicy nikt ich nie rozpozna!!" :D:D do dzis przed cięzką operacją ci lekarze rzucają hasło to co Zorro?:D:D:D

a o tym nie pomyslałem,ale co Ci bede pisał czasami może coś pójść jak nie tak powinno i wtedy maska jak znalazł, to taki mini internet :-)

Taka paskudna pogoda i smutny poranek że chetnie bym przytulił i popieścił jakieś ciepłe śniade ciałko :-)

Życie to jest teatr, mówisz ciągle, opowiadasz; Maski coraz inne, coraz mylne się zakłada; :-)

fajnie jesli na kazdą okazję masz inną ;) wtedy jest zaskakująco i ciekawie ;)

noo Zorro nie mów ze nie kręcą ci maskowe przebieranki :P

rózne rzeczy mnie kreca ale przyznam ze w masce sie jeszcze nie bzykałem :-( chyba. A to jakis pomysł - propozycja???

maske Zorro weźmy w cudzysłów chodzi o ogolne przebieranki i granie kimś kim się nie jest ;)

no to zupełni juz nie. Staram sie być soba :-) to najwygodniej i nie ma wpadek :-) a Ty lubisz udawac kogos kim nie jeses??

noo Zorro jesli zagram ladacznice aby sprawic przyjemnosc to chyba nie oznacza ze nią jestem :P

e to juz troche inna bajka :-) jak bedziesz dama to bede sie z Toba kochał a jak ladacznicą to cie po prostu zerżne :-)

a gdzie nas najdzie:-) w salonie czy na balkonie w windzie czy w aucie :-) nie ma reguły wszystko kwestia fantazji :-)

no widzisz Zorro i do kazdej fantazji inna maska :P raz dama raz kucharka pokojówka i szofer :D:D

A tu się towarzystwo widzę rozbrykał!!! to Kociczka Aniutka troszkę się pracą zajeła i już myszy harcują!!! NU NU NU !!!:P

Aniutka pracą?:P a nam tu ktoś mówił ze czymś innym ;)

maska ta sama jak ci sie mocno nie spodoba to sie zasłoni inną :-) a prawdziwa kobieta jest wszystkima raz :-) i kucharka i szofer. Trzeba tylko dobierać odpowiednio metody :-)

Oj oj juz tam proszę nie dyskutować o mojej pracy-zadrośnicy :P Powiem tylko tyle że jaka praca taka płaca :(