Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japanesse

Erotyczne pogawędki

Polecane posty

No dobrze...wiec, przychodzę do mieszkania, słyszę, żę bierzesz prysznic. Po cichu wchodzę do łazienki. Własnie robisz sobie dobrze, słyszę jak delikatnie pojękujesz. Rozbieram się. Otwieram Kabinę. Wystraszyłas sie, ale po chwili zapraszasz mnie. Jesteśmy gołe. Obejmujesz mnie, zaczynamy się całować. Moje ręce, pieszczą Twoje piersi. Schodzę niżej. Delikatnie języczkiem, są już nabrzmiałe.

Aniutka powiem ci cos co mi mialo sie znudzic ,jedynie rozczarowania nic wiecej ,poza tym kochalem kobiete niekiedy 5 dni z rzedu ech

Aniutka powiem ci cos co mi mialo sie znudzic ,jedynie rozczarowania nic wiecej ,poza tym kochalem kobiete niekiedy 5 dni z rzedu ech

Moje dlonie głaszczą Twoje włosy, plecki, wedruja po Twoim ciele, dotykaja pośladkow i delikatnie muskaja Twoja szparkę ktora staje sie bardzo wigotna

Musimy się przeniesc w inne miejsce. Jest strasznie niewygodnie. Wycieramy się i przechodzimy do salonu. Na łóżku leży on...

jestesmy nagie. Kłade Cię na łóżku. Zaczynam piescic twoje piersi. Bo chwili wchodzę na dół. Języczkim delikatnie ją liże, jest juz bardzo wilgotna. Trzymasz moją głowę, mowisz ze Ci dobrze. Wyciągam go. Mówisz, że chcesz go w sobie poczuć.

Złoty a Ty sie chłopie nie zagalopowałes ??? Co Ty sobie myslisz?? My mamy ciekawsze opcje niz Twoj Fiut!!!!!!!!!!

złoty w innym temacie mówiłeś, że jesteś prawiczkiem więc skąd wiesz takie rzeczy? :P a w ogóle to widzę że zmieniłeś taktykę, ostatnio próbowałeś przekonać do wirtualnego seksu płaczem :D:P

haha złoty ale teraz to się dopiero zbłaźniłeś :D:D:D wytrzyj klawiaturę bo chyba na nią skończyłeś, ja tu nie widzę nikogo xD

Pany to się skończyły w 1945-możesz być co najwyżej rolnikiem i to małorolnym