Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japanesse

Erotyczne pogawędki

Polecane posty

Proponuję zakończyć te spory i zabrać sie za jakiś lżejszy i przyjemniejszy temat:) Jestem już po pracy, a miałam dziś niezły kocioł, nie wchodzę tu po to żeby dodatkowo się irytować i umoralniać złotego ,z którego i tak nic się nie da wykrzesać!!! Pamiętajcie że to ja założyłam ten topik i zarzadzam SPOKÓJ !!!! :P

Przynajmniej masz tego świadomośc..Chyba ze to kolejna maskarada z Twojej strony...ale po co zakładać maski skoro i tak nie ma się twarzy...

Gość fortuna kołem się toczy
Złoty na kolana i błagaj o wybaczenie prostaku !

Dobrze ! Teraz skoro już klęczysz wyliż mi buciki do czystości ! i nie używaj słowa "grubo", pamiętaj, że jesteś cienki jak siki pająka

Jeśli przepraszasz a za chwilę bedziesz i tak swoje pieprzył to daruj sobie... A na przyszłość to lepiej zachowuj się tak żębyś nie musiał sie wstydzić i przepraszać! ( kurwa miałam nie umoralniać :/)

przepraszam nie wystarczy, co z tym lizaniem bucików? czekam...

kurwa... no i mieliscie sie nie kłócić... a tu widze z nowu... darujcie juz sobie ;)

Aniutka... proszę Cię... zrob cos. Nie poruszajmy tego tematu ;) Topik mówi sam za siebie :D wiec jak? zaczynamy :P?

Zobaczyłem dwie seksowne blondynki...... Anitka Była ubrana w seksowna biała bieliznę z koronką taki komplecik biały stanik zapiany z przodu i stringi...hmmm. Tak jak lubię... ;)

…. Kochanie specjalnie dla Ciebie założyłam…… 👄 Tyryty leżała obok ... piersi masowała.... uśmiechała się do Anitki..... czerwoną sukienkę z dużym dekoltem…wysoki obcas…pończochy z paskiem…tak była ubrana ....;)

….rękę zatrzymałem na pośladku ….do uszka szeptałem mile słowa…palce pod majtki wsunąłem….łechtaczkę pocierałem…. Tyryty ściągała suknie ..... muszelka zaczęła się bawić ;).... ;)

ANIUTKA!!!!!! Może byś poswięcił wiecej czasu na nauke czytania a nie na walenie konia !!!!!!!!!!

I buduj poprawnie zdania!!!!!!!!! o kiedy to orzeczenie jest kurwa na końcu?? Wogóle wiesz co to orzeczenie ???