Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japanesse

Erotyczne pogawędki

Polecane posty

No to wracając do tematu, jestesmy w naszym pokoiku, wlasnie wyszlam spod prysznica a Ty patrzysz na mnie pożadliwym wzrokiem...proponujesz ze nasmarujesz moje cialo balsamem i rozcierasz go najpierw w dłoni a potem zaczynasz nakładac go na moje ciało i wcierac, wedrujesz dłonią po moich plecach, po brzuchu, docierasz do piersi...

Gość telesfor
do Zloty... sorki ja tu ino gosc to sa wasze sprawki:)

Gość telesfor
do autorki.... generalnie to ja chyba bym nie wytrzymal z taka , ze tak powiem "gra wstepna" :) normalnie bym chial szybciej Cie piescic, ale to pewnie ja tak mam:)

takk... dotykam ręką twoich piersi, dokładnie wcierając w mnie balsam. Sciągam bluzeczke. Rozpinasz mi staniczek. Nakładasz troche kremu, rozsmarowywujemy go razem na mnie...

Gość telesfor
ups... to ja chyba pomylilem topiki:) tyry tyry Ty kobietka?

Gość telesfor
dzieki Zloty:) pozdrowionka

Robimy to powolutku, zmysłowo i delikatnie, a kazdy ruch powoduje w nas wieksze podniecenie... Dotykam Twojego ciałka i wyczuwam drzenie, dotykam Twoich nabrzmialych piersi i sterczących suteczków, wodzę paluszkiem wokól nich a po chwili dotykam ich jezyczkiem i obejmuje wargami...

Robimy to powolutku, zmysłowo i delikatnie, a kazdy ruch powoduje w nas wieksze podniecenie... Dotykam Twojego ciałka i wyczuwam drzenie, dotykam Twoich nabrzmialych piersi i sterczących suteczków, wodzę paluszkiem wokól nich a po chwili dotykam ich jezyczkiem i obejmuje wargami...

Gość telesfor
moge cos Wam powiedziec w tajemnicy?

Gość telesfor
Ok ..tyry tyry

moja rączka wędruje do Twojej pusi. Zaczyna ją zmysłowo pieścic. Wkładam Ci paluszki. Wyginasz się jak kotka.

języczkiem delikatnie ją dotykam. Zaczynam nim wylizywac Twoje soczki.

Gość telesfor
do Zloty.. mam kolezanke les i powiem wszytskim i bede sie tego trzymal jak niepodleglosci, ze fajna z niej kumpela, lepsza niz niz kolesie od malego znani, takie moje zdanie

Gość telesfor
no dobra nie przeszkadzam, cos tam napisalem a teraz prosze o info zwrotne dla mnie, korzystajac oczywiscie z uprzejmosci autorki topiku :) ktora pozdrawiam serdecznie mam zamiar, a raczej pomysl jechac na sex grupowy do marek/warszawa do klubu, co Wy na to? czy mi juz calkiem odbija?

Poruszasz nimi w roznym tempie, raz szybko a raz bardzo powoli, jestem bardzo mokra... Calujemy sie jednoczesnie namietnie, nasze jezyki silnie sie splataja.. Schodzę nizej, pieszcze Twoj brzuszek zblizam sie ustami do Twojej cipeczki, słysze jak cichutko mruczysz...

Gość telesfor
no to ja spadam, powodzenia i pozdarwiam , jednak nie dla mnie topik choc kapitalny !!!

taak... jest mi wspaniale...delikatnie przytrzymują twoją głową... robisz to wspaniale...

Moj jezyczek wsuwa sie w Twoja mokra dziureczkę, pieszcze Cię i smakuje Twoich soczkow ktore sciekaj Ci na udka

zmieniasz pozycję :) kładziesz sie na mnie dalej liżąc moją mokrą cipeczkę, ale jednak nie zaspokaja Cię to. Prosić o chwilę rozkoszy. nagle twoje krocze ląduje przy mojej twarzy. Taak... to 69 ;) obydwie liżemy nasze pusie. Wkładam Ci jezyczek głęboko. Zaczynam dokładnie ją wylizywać.

Obie mruczymy z rozkoszy i nie przestajemy lizać swoich dziureczek, paluszkiem pieszcze twoją lechtaczkę, a moj jezyk stara sie wniknac w Twoja szparke, czuje jak drżysz...