Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zawiedziona i wogole

nie oplaca sie szanowac w tych czasach

Polecane posty

Gość
Nie musisz cmokać każdego ale jak macie się ku sobie to jakieś ruchy trzeba chyba wykonywać, nie? George Carlin miał rację, mężczyźni "cipkowacieją" i jeszcze uważają, że kobietom się to podoba. Heh

Gość fdgfdgdf
gowno prawda facet który cie pokocha, nie pokocha cie za twoje ciało tylko za wnętrze, przynajmniej powinien, nigdy nie wiemy na jakiego faceta trafimy daltego lepiej poczekać do ślubu no i najlepiej zeby on tez był prawiczkiem i zeby to była prawdziwa miłość

Gość
I może jeszcze frytki do tego?

Gość ofer ma
aleeee.... pamiętajcie drogie panie, że żeby być uroczym, czarującym i "interesującym" facetem to trzeba jednak nabrać w tym wprawy. że zręczne prawienie komplementów, umiejętność "wyczucia chwili" kiedy złapać za rączkę czy nóżkę nie jest nikomu dana. dlatego ci uroczy i czarujący w których sie zakochujecie to jednak faceci mający już "na liczniku" parę sztuk. i szansa że to wy bedziecie tą ich ostatnią "sztuką" jakaś jest. ale nie za duża. cudów nie ma.

A jak kogos poznaje to skad moge wiedziec ile on ma akurat na liczniku?

Gość ofer ma
a po co ci to wiedzieć?

Gość
Kobiety twierdzą, że uwielbiają tych nieśmiałych zagubionych mężczyzn ale ja zawsze widzę ich samotnych bez dziewczyny, często sfrustrowanych bo słyszą i czytają jedno a doświadczają czego innego. Twierdzą, że pragną prawiczków co do kobiety nigdy się nie dotknęli ale to też bujda na resorach. Panowie zapamiętajcie: JEST TO CO KOBIETA MÓWI, TO CO MYŚLI I TO NA CO REAGUJE. CHCESZ ZDOBYĆ KOBIETĘ? WIĘC NIECH CIE INTERESUJE TYLKO TO NA CO REAGUJE.

Chodzi mi o to, ze jak kogos poznaje to na poczatku kazdy wydaje sie byc fajny i mily. Interesujaca rozmowa, usmiechy i wszystko wydaje sie byc ok. A potem oni nagle chca wiecej. Zaczynaja latac raczki wiec mowie, ze nie, ze jeszcze nie teraz. I wtedy zaczyna sie totalna olewka. W momencie jak kogos poznaje to nie ma czole napisane czy to kobieciarz czy niesmialy romantyk.

Gość
http://www.torrentreactor.net/torrents/2428744/Ross-Jeffries-Speed-Seduction-DeLuxe-Home-Study-Course-zip Trzeba klienta torrent Mam nadzieję, że angielski znasz? Link do tej samej (chyba) paczki z której sam korzystam. Polecan też: "Ross Jeffries: Beyond Confidence" - znalazłem je kiedyś na google video ale nie wiem czy wciąż tam są. Ross nauczył mnie więcej o kobietach niż mój ojciec (przykre ale prawdziwe). Świat nie jest sprawiedliwy jak sam sobie nie pomożesz to nikt Ci nie pomoże.

Gość ofer ma
mała podpowiedź - jak facet jest swobodny, zabawny, czarujący, z łatwością prawi ci komplementy - nie jest nieśmiały. i wszystko jedno co przy tym mówi. ja ci powiem, wygrany. chodzi o to że kobiety trzeba traktować jak zdobycz, jak wyzwanie a nie jak ludzi. trzeba mieć w dupie to co one czują i absolutnie nigdy, ale to NIGDY NIGDY nie pomyśleć o żadnej że jest kimś wyjątkowym. NIGDY!!!! kiedy zaczniesz tak myśleć to już przegrałeś. skoro ta jedna wyda ci się wyjątkowa to inne staną się wg niej nikim. nie będzie ci zależało, nie będziesz chciał nawet zwrócić na siebie ich uwagi bo po co? będziesz chciał tylko tej jednej. i to jest największy błąd jaki możesz popełnić. to sprawi że nie będziesz ćwiczył podrywu na wielu kobietach (najlepiej jednocześnie żeby nie tracić czasu) tylko rozmyślał o tej jednej która ze względu na twój brak wprawy w podrywie zapewne kopnie cię w dupsko. a to zabierze ci kolejne długie miesiące czasu żeby dojść do siebie i próbować dalej. stracone miesiące w których zamiast się uczyć podrywać laski będziesz cierpiał i tęsknił. po prostu trzeba traktować podrywanie kobiet jak jakiś nieważny egzamin który będziesz mógł poprawiać jutro i pojutrze i każdego kolejnego dnia. aż w końcu go zdasz.

Gość
Po co mieć w d*pie to co czuja kobiety skoro możesz z nimi o tym rozmawiać? Przecież nie będę rozprawiał o sprzęcie RTV choćby nie wiem jak bardzo mnie kręcił bo dla niej to nudy. Traktować kobietę jak wyzwanie? A po co robić z igły widły? Czy kobieta to Mount Everest, że musisz ją zdobywać? Dla mnie kobieta to po prostu inny człowiek który też nie zawsze czuje się pewnie, który też miewa problemy, złe dni. Kobiety nie są boginiami, to ludzie jak każdy z nas. Facet może wyjść z domu nieogolony, nieumyty, ubrany jak fleja i... nic się nie stanie. Kobieta spędzi godzinę przed lustrem by się nam przypodobać. Spędzi weekend na zakupach, dobieraniu dodatków a potem ubierze się w co ma najlepszego by idąc na uczelnię, do pracy, na randkę przekazać; Popatrzcie na mnie. Ona nie zniosła by tego, że wygląda źle. Kobiety robią to dla nas. Chcą nas przyciągnąć. Jeśli zamiast myśleć o sobie ("co mam powiedzieć, o czym rozmawiać, co potem, a jak mnie nie polubi"?) szczerze zainteresujesz się drugą osobą, to poda ci ona jak na tacy wszelkie informacje które wykorzystasz by ją sobą zainteresować. Może nie zgwałci cię tu na miejscu na kawiarnianym stoliku. Ale na pewno zaliczy spotkanie z tobą do przyjemniejszych przeżyć tego dnia.

Gość pioOSW
Ja bym sie na Twoim miejscu nie martwil dlaczego ? . Juz pisze. Kobieta to wielki skarb a czy wielki skarb latwo miec ? No jasne ze nie . Ten koles ktory Cie olal bo mu sie nie oddalas to frajer i napewno gdyby nawet byl z Toba szukal by jakiejs innej dodatkowo. Twoja kolezanka ktora wychodzi za maz tez jest pewnie zdradzana i jej zwiazek sie rozpadnie . Pamietaj szybko dajesz szybko jest to odbierane. Ja np jesli laska szybko pojdzie do lozka ze mna od razu po tym daje jej kopa i sie nie znamy bo skoro ona siebie nie szanuje i nie widzi innych wartosci ktore powinny tez laczyc pary . Nie bedzie mnie szanowac i przy nadazajacej sie okazji mnie zdradzi. A to jest pewne . Ten koles pewnie jest zbyt pewny siebie i tak naprawde w podswiadomosci jest podlamany psychicznie przez Ciebie woliec gratuluje o to chodzi my musimy walczyc o wasze wzgledy i to nie moze byc latwe bo przeciez wojownik na polowaniu musi byc cierpliwy i sie pomeczyc a nie dostac wszystko za nic czyli za mile slowka bo w tedy robicie z siebie latwe idiotki i nigdy was facet nie bedzie traktowal powarznie. W dzisiejszych czasach z posrud badanych przez agencje durex okazuje sie ze jest ok75% zwiazkow gdzie doszlo lub dochodzi do zdrad . A to daje do myslenia. Ja sie ciesze ze jest na swiecie taka kobieta jak Ty wiec glowa do gory . I postaw sobie pytanie czy chcesz stalego zwiazku czy nie jesli tak to nigdy nie dawaj od razu jesli nie to idz na calosc enjoy :)

Gość ja ze swoim partnerem
tez szybko do lozka psozlam a jestesmy 6 lat razem. Z innymi nie chodzilam do lozka w ogole. Po prostu jak sie czuje ze to jest to cos, to sie nie czeka i tyle :-) ja od poczatku wiedzialam ze to mezczyzna mojego zycia, to sie czuje. a te twoje koleżanki mialy widac okazje wiecej facetow poznac, wiec wieksza sznsa na znalezienie tego jedynego.

Gość Spora część kobiet zaczęła
źle korzystać z emancypacji kobiet i zaczęła się właśnie nie szanować i część mężczyzn to podłapała a, że trudno tak od razu poznać czy ktoś należy do tych grup ...

Gość a co to za rozumowanie
źałujecie, że nie poszłyście z facetem po 2 godz. znajomości?No być może interesują was dresy albo inna patologia i z taką zamierzacie robić sobie bachory. Dla mnie facet, który od razu ciągnie do łózka nie jest wart mojej znajomosci, a co dopiero zamążpójścia.