Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejkaaaa20

PYTANIE DLA WSZYSTKCH!!!!! JAK TO U WAS JEST ?

Polecane posty

Gość czarodziejkaaaa20

Mam takie pytanko : Jak często widujecie się ze swoimi ukochanymi ??? A gdy nie widzicie się,np.jeden dzień,to macie wtedy jakiś kontatk ze sobą?I jaki?Sms?Gg?Rozmowa przez tel.?Jak często w ciągu tego dnia co się nie widzicie,macie kontakt?I kto pierwszy się odzywa?Wy ?Czy Ukochana osoba? Pytam z ciekawości :P

Gość czarodziejkaaaa20
Up ,up !

Nie martw się, jak Cię będzie chciał rzucić, to i tak to zrobi :P

Gość czarodziejkaaaa20
A czy ja coś piszę ,że obawiam się ,że mnie rzuci ?Nie,więc mylne wnioski sobie wyciągasz ,wow ;p

Gość BYŁ WCZORAJ TAKI SAM TEMAT
tylko widzę, że autorka zmieniła nick i nie opisała całego dnia u niej jak to jej Misiu nie chce jej pikantnych esemesów na dobranoc pisać :O :O nudna jesteś dziecko :O i mieli rację osoby wczoraj sie wypowiadające, że masz problem jak 12 -latka :O :O

Gość czarodziejkaaaa20
Hehe,nie to nie ja :) Po prostu tamten temat mnie zaintyrgował,a że nikt sensownie nie odpowiadał tej dziewczynie,to postanowiłam sama o to spytać,nie opisując swojego dnia,tak jak to zrobiła ona .Chyba proste,co?Ale u was ciężko z wyciąganiem wniosków,wow;p

Gość NO DOBRA ODPOWIEM CI
widujemy się niestety rzadko, gdyż mamy mało czasu (praca, studia). bywa, że nie odzywamy się do siebie cały dzień gdy się nie widzimy. bywa, ze piszemy do siebie cały dzień.raz ja się pierwsza odzywam, raz on.hepi?