caline-czka 0 Napisano Listopad 23, 2008 hejka! interesuje mnie jakie miałyscie pierwsze objawy ciąży i kiedy one się zaczeły tzn w którym dniu cyklu ile po zapłodnieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yassminelka Napisano Listopad 23, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=613332 tu masz caly topik na ten temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caline-czka 0 Napisano Listopad 23, 2008 ja pytam powaznie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzia666 Napisano Wrzesień 1, 2009 Ja pierwsze objawy mialam w ok. 4,5 tyg. bardzo zmeczona bylam, duzo spalam chciaz w ogole duzo spie;) i moglam jesc i jesc;) czyli nic takiego;) za to w 6 mialam powiekszone i co dziwne gorace piersi;/ to mnie zaniepokoilo, zrobilam test, wyszedl pozytywny na drugi dzien poszlam do lekarza i okazalo sie ze jestem w 6 tygodniu... Teraz jest 13 i niestety zaczely sie wymioty i kompletnie stracilam apetyt;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach