Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yassminelka

jak poradzić sobie z ciążoschizą ?????

Polecane posty

Gość yassminelka

Witam Was wszystkie. Pewnie wiele z Was ma tez taki problem, albo mialo i pewnie wie jak sobie z nim poradzic. Stosuje Yasminelle od okolo roku, i zawsze, za kazdym razem, nawet gdy dodatkowo jest gumka, umieram ze strachu ze jestem w ciazy, ze moze jestem tym marnym procentem, ktory wpada bez powodu. Boje sie ze i gumka i tabletka zawiodly, albo nawet ak chlopak wejdzie we mnie na kilka minut, juz po wutrysku i w ogole, to i tak pozniej sie trzese. to chyba dlatego ze kiedys nam gumka pekla, nim stosowalam yasminelki i musialam zarzyc escapelle....ehhh..boje sie ciagle. swoja droga, czy jak pobolewa czasem jajnik jak sie bierze tabsy, to to cos zlego? nie smiejcie sie, prosze.

Gość w morde mac
Też tak miałam. Tutaj to niestety pomoże lekarz od głowy, ja głupio robilam bo mojego ginekologa prosiłam o zapewnienia, ze wszystko będzie ok i w końcu miał mnie dość. Potem się okazało, że mam jakieś blokdy w mógu i po paru spotkaniach było już ok. Ale pamiętam, ze jeden z wniosków był taki, ze nie jestem gotowa na seks i na pewno nie z tym partnerem. Mój paniczny strach przed ciążą był związany z obawą, ze coś może mnie z nim związać na całe życie, że nasz związek stanie się poważny i nierozerwalny. Dopiero później to do mnie dotarło:O A co do jajników: bolą z reguły podczas owulacji

ooł.................. podczas owulacji mowisz? ;( kurcze, ja bralam regularnie caly czas, wymiotowalam tylko raz, jakies 5 godzin przed polknieciem tabletki. jejj :( zadnych dodatkowych lekow nie biore. no, chyba ze moze bolec od duzego wysliku fizycznego. zmartwilam sie:(

Gość w morde mac
jak działasz zgodnie z instrukcją to nie ma opcji, żebyś była w ciąży. żebyś się skichac miała to nie zajdziesz🖐️

obys miala racje moja droga. Ciekawe z kad w takim razie ten 1 %. bo mi ginekolog jakos tak nic nie powiedzial na ten temat ;/

Gość może po prostu poczekać
aż dorośniesz? Bo wygląda na to, że fizycznie z jakichś tam powodów chcesz tego seksu (bo koleżanki się sekszą, bo chłopak zostawi, bo wszyscy to robią) ale psychicznie w ogóle do tego nie dorosłaś. I to jest główny powód twojej schizy. Skoro tak się boisz, to po prostu z niego zrezygnuj. Wrócisz, kiedy naprawdę będziesz tego chciała i kiedy nawet ewentualna wpadka nie będzie dla ciebie koszmarem, bo będziesz wiedziała, że i partner odpowiedni i czas

sadze ze masz racje..teraz tylko poczekam do krwawienia z odstawienia, za 2 dni powinno byc < boze, oby bylo!!!!!!!!!!!!> i zrezygnuje z seksu....eh :(