Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uncja90

Dlaczego przegrywam z mlodszymi dziewczynami?

Polecane posty

Gość uncja90

Czy majac 27 lat,powinnam szukac wsrod 40 latkow? Nie jestem brzydka, dbam o siebie, wysoka,szczupla.Mialam propozycje zostania fotomodelka.Skonczylam studia.Dwa lata temu skonczyl sie moj zwiazek z facetem, ktory obecnie ma tez 27 a jego dziewczyna 21. Faceci zwracaja uwage na mnie na ulicy ale przeciez ciezko o flirt w takiej sytuacji. Troche randkowalam przez okres 2 lat. Faceci przedzial 25-28 lat. Nie bede klamac, interesuja sie mna glownie faceci bez wyksztalcenia,ktorzy dorobili sie poza Polska lub maja fach w reku i swietnie sobie radza w Polsce. Glownie nizsi ode mnie.... tematy z nimi coz....roznie z tym bywalo. Mam kontakt z 3 mezczyznami z ktorymi sie spotykalam...kazdy ma juz dziewczyne lat 19-21..oni 27-28....jak to jest? cos ze mna nie tak? moze juz nie mam co liczyc na faceta 27 latka? szukac wsrod rozwodnikow?

Gość jadzia co ludziom zawadza
A faceci tak po 30? Ja np mam 28 lat a moj maz 36. To chyba ok roznica.

Gość uncja90
No chyba poszukam takiego kolo 40...

Gość chyba cie rozumien__
panuje ogolna opinia, ze wolna kobieta w tym wieku to juz desperatka, ktorej tyka zegar biologiczny, potencjalni wolni kandydaci, takich unikaja, bo jak wiemy tykajacy zegar biologiczny u faceta to ewenement... faceci wybieraja mlodsze, bo z nimi mozna sie pobawiac, wyszalec, a nie planowac potomstwo i martwic sie o zapewnienie bytu chyba musisz poszukac wlasnie wsrod troche starszych

Nie musisz oglądać się za 40-latkami :) bywają 30latkowie, którzy potrafią docenić równieśniczkę :) nawet młodsi się zdarzają... To, jaka różnica wieku Ci odpowiada, zależy od Ciebie. Jadzia ma 28, jej mąż 36 i jest zadowolona... dla mnie byłby za stary :D

Gość uncja90
ja rozumiem ze moglam nie byc w ich typie, nie uwazam sie za bostwo ale widze niestety ze coraz wiecej facetow w moim wieku wiaze sie z mlodziutkimi dziewczynami tak 18-22 lat...

problem z autorką polega na tym że leci na robola z kasą więc raczej w tym wieku tacy już dawno pozajmowani albo bynajmniej nie śpieszą się do orzenku lub wolą się kształcić jak mają ambicję:P PS nie obrażam roboli

Poszukaj sobie kogos po 30.

Mam kontakt z 3 mezczyznami z ktorymi sie spotykalam...kazdy ma juz dziewczyne lat 19-21..oni 27-28....jak to jest? cos ze mna nie tak? moze juz nie mam co liczyc na faceta 27 latka? szukac wsrod rozwodnikow? Nie rozumiem? Zazdrościsz tym 19-21 latkom, których faceci spotykają się z Tobą?

Gość uncja90
nie....na przykladzie tych zwiazkow widze ze faceci wola mlodsze coraz wiecej widze takich par,on 28 a ona np 21

Energiczna autorka zakłada że faceci w jej wieku koniecznie muszą się spotykać z kobietami w podomnym wieku, kompletny nonsens. PS ktoś tu lubi closterów :D

Gość to jest za trudny temat
chyba jesteś zgorzkniała, wymagająca, oczekujesz wsyzstkiego nie dając nic w zamian - tak ja Ciebie odbieram. A faceci lubia młode siksy, bo mają czym im zaimponować :)

A moze widac w tobie za bardzo parcie na zamazpojscie?

Gość kolejny geniusz ...
uncja90 - taka ładna jesteś, a masz takie problemy? To dziwne... już jako wtedy zajęta poznałam na ulicy cudownego faceta z tytułem dr (ma 30 lat). Więc nie rozumiem, gdzie problem?

Gość uncja90
ale ja nie mowie ze kazdy 30 latek ma miec dziewczyne lat 30 tylko widze ze tacy wola mlodsze... nigdy nie mialam parcia na slub,moglabym wyjsc za maz grubo po 30 a dziecko urodzic nawet kolo 40 takze to odpada

Ja myslę, że autorka spotkała ostatnio za wielu czterdziestolatków przekonanych, że jest dla nich idealną partnerką :D za mną też uganiają się stadami, ale naprawdę... młodszych też da się znaleźć :) nie tylko Closterkeller :)

Gość kolejny geniusz ...
co Ty opowiadasz? Gdzie tam wolą.. Z moich doświadczeń wynika zupełnie co innego ,.. miewałam młodszych facetów ... A Ci inteligentni wcale młodych nie lubią ... O czym dr mógłby rozmawiać z nastolatką? No proszę Cię ... Nie rozumiem ... Dla moich zapewne znaczący był mój wygląd ... ale też osobowość, charakter, wykształcenie itd.

Za mna tez sie uganiaja rownolatki (szczegolnie taki jeden:))) Ale ja juz jestem zajeta i mnie nie interesuja jakies nowe znajomosci.

Autorka ma zwykłe parcie na faceta a wolałaby chyba coś pokroju swojego wieku i tu pewien problem bo zostają jej albo wieczni kawalerowi albo drugi sort ale tego jeszcze w tym wieku mało jak poczeka pięć lat to będzie więcej:P No i to rozumiem energiczna :D

Gość kolejny geniusz ...
Hmm .. powiem więcej ... jeśli naprawdę jesteś taka ładna, jak się przedstawiasz, to nierealne, aby tylko staruchy były zainteresowane ... Liczy się wygląd .. ale też cała reszta .. Skoro jesteś ładniejsza od większości nastolatek ... to nie rozumiem ...

Energiczna no a jak biorąc pod uwagę że coś mi tu dodatkowo zalatuje Moonlight, Lacriomosa itp :D

Ojć to chyba z zimna :P ale i tak się ceni że słuchasz normalnej muzy a nie plastikowej kupy:D

Gość pfffffffff
uncja , moze jestes glupia a ladna wiec faceci wola ladne i glupie tylko mlodsze hahahahahaha zawsze to jedrniejsze cialo, a tak w ogole ja mam 24 lata maz ma 30 :P i mowi ze panny w jego wieku sa nudne