Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna pralinka

mąż nie pozwala mi pracować...

Polecane posty

Gość mleczna pralinka

dosłownie. Mam już tego serdecznie dość. Powiedział, że nie muszę pracować, on to robi za naszą dwójkę. No i super, ale ja tak dalej nie pociągnę. Z natury muszę coś robić, zresztą tęsknię za pracą. 😭 Jak go przekonać?

Gość kajaka
oddaj mi go :)

Gość mleczna pralinka
uwierz mi, że takie życie szybko się nudzi. W ścianę mam patrzeć aż do jego powrotu? :-o Mam masę wolnego czasu i sporo zajęć, ale kurcze, chcę pracować, chcę być chociaż trochę niezależna, a tak?

Gość mleczna pralinka
no mam...?

Gość mleczna pralinka
moze mu postawie takie ultimatum,przestane uprawiac z nim sex analny jesli nie zgodzi sie na moje rzadania!!!

Gość czerwony smok
wychowujesz dzieci w domu ze nie pozwala ci pracowac? dogadaj sie z nim ze chociaz na pol etatu gdzies zeby niezasiedziec sie w domu. trzeba troche rozruszac mozgownice:)

nie mamy dzieci. żadne argumenty do niego nie przemawiają, a nie mam zamiaru w ukryciu pracować, po prostu powiem mu wprost i stanowczo, bo innego wyjścia nie ma.

a Ty tak słuchasz męża w każdej kwestii ? jak nie pozwoliłby Ci golić sie pod pachami i na nogach też byś tego nie robiła no bo przecież MĄŻ NIE POZWALA ? :O :O :O fajnego masz męża :O 🖐️

Gość kajaka
to moze czas na dziecko? bedziesz miec zajecie a maz bedzie zadowolony...

Gość gugusio
pewnie jest strasznie zazdrosny przy tym :D Może się boi że zaczniesz zdradzać albo jak ty zaczniesz pracować to prędzej jego zdrady wyjdą na jaw

oj nie, to nie jest tak. nie zabronił mi, nie powiedział kategorycznie nie, bo nie ma takiego prawa, ale powiedział, że lepiej by było, że niby co mi da praca skoro pieniądze i tak mamy? a tu nie chodzi o pieniądze, już mu to mówiłam.

no to powiedz mu, że Ty masz inne zdanie i CHCESZ iść do pracy po to, żeby sie rozwijać, realizować zawodowo i że nie podoba Ci sie siedzenie w domu, mimo że pieniędzy macie w chuj i więcej :P proste i poszukaj pracy :P

tylko nie dyskutuj z nim skoro on ma inne zdanie po prostu poszukaj pracy a jak już znajdziesz to mu to zakomunikuj i tyle :P :P

Gość czerwony smok
a ile on zarabia miesiecznie i w jakich warunkach mieszkacie? moze jemu sie wydaje ze to co macie to luksus ale moze warto by bylo postarac sie razem o wiecej. nie wiem sama....

Gość no tak hmmmm
a jak sie rozejdziecie nie daj boże lub co gorsza jakas zyciowa tragedia to Ty zostnaiesz na lodzie bez kasy bez pracy bez doswiadczenia

Gość Zamyka Cię na klucz
jak wychodzi z domu? odcina telefon? bo dostęp do netu jednak masz :O No to co za problem poszukać pracy? Mąż już staje na pozycji władcy- płacę i wymagam. A Ty się temu podporządkowujesz :O

Gość towje czy jegop
twoje zycie czy jego przeciesz nei zerwie dlatego ze chcesz pracowac wytlumacz mu ze bedzie wjecie pieniedzy :)