Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AUTOgrafka

głupia sprawa

Polecane posty

Gość AUTOgrafka

mam pewne spostrzezenie odnosnie forum i wszystkich topicow jakie się tutaj pojawiają, a takze osób które komentuja owe tematy. Zauwazylam pewną rzecz - jak sie nie masz do czego przyczepic /autorze postów/ to czepiasz sie ortogafii , literówek , braku przecinków, kropek itp. itd a co to kurwa jest matura z polskiego!? wiadomo ze wiekszosc z nas pisząc na klawiaturze robi literowki i nikt temu niezaprzeczy ortografia - owszem wazna, ale chyba nie o to chodzi na tym forum wiec propozycja moja jest następująca NIE WIESZ CO POWIEDZIEC, NAPISAC, DORADZIC, KONSTRUKTYWNIE SKOMENTOWAC TO NIE PISZ WOGÓLE ! juz widze te posty opierdalające , które sie zaraz pojawią pod moim topiciem :D:D i choj mam was gdzies...:P

Gość 222
*nie zaprzeczy poza tym w porządku :classic_cool:

Gość 222
ale się zebzdziłem - smakowooooooo :)

to ja poprę autorkę bo mnie to tez juz wkurwia, a błedy zaczne od teraz robic celowo a co mi tam ;) a jak sie przewróce to za swoje sie przewróce... , jak sie pomyle to tez za swoje sie pomyle :D:D:D

Gość 222
ja tam błedów nie robię, ale tez się zgodzę, schodzenie na orty jest wkurwiające z lekka - przynajmniej jeżeli omawiany jest w miarę powazny temat no chyba ze pisze jakas 14-stka co to chce się dymać, to wtedy do szkoły, pewnie.

Gość 222
no przecież napisałem "*nie zaprzeczy" - że powinna osobno, slepoto :D "w ogóle" - nie wychwyciłem, zresztą, zlew na to, jak w temacie

Gość yyyyyy
no cos w tym jest bezsensownego

Gość ojej...-
popieram autorkę zwłaszcza że Polacy mają koszmarne problemy z ortografią (nawet jeżeli ją znają to i tak robią błędy zwłaszcza jak szybko piszą)... mój chłopak jest Czechem i nie robi żadnych błędów... ale co się dziwić skoro oni słyszą różnice między "ch" i "h" tak samo jak między "u" i "ó"... itd. my niestety zatraciliśmy tą zdolność jakieś... 3 pokolenia wstecz???

Powinniśmy w zasadzie w postach odnosić się do meritum sprawy (tematu). Czasami trudno stwierdzić czy ortografy są robione celowo dla zabawy czy wynikają z niedouczenia czy choroby. Jednak czasami ludzie wrażliwi nie wytrzymują, a liczba tych ,którzy krytykują jest proporcjonalna do analfabetów piszących pod wpływem podniecenia....i to też można usprawiedliwić. Jest jednak jeszcze inna kategoria krytykantów.Siadają do komputera po to, aby przeskakiwać z tematu na temat i dowalać wszystkim,znają się na wszystkim i są najmądrzejsi...i chyba Ci anonimowi frustraci,podszywacze są najbardziej irytujący. Znam te loginy na pamięć,są wszędzie-nie dyskutują tylko objawiają prawdy...