Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podjarana

chciałabym trójkącik 2 panów i ja

Polecane posty

Gość wielki_piec_lodowy
co do wrażeń - wszystko zależy od chemii miedzy wszystkimi "graczami" i dawki alkoholu (byle nie za dużo), ;))

Gość podjarana
poznaniak wreszcie madrze mowisz, hehe no wlasnie po alko chyba latwiej ale rzecz jasna ze nie "na zgonie"

Gość aniaradomianka
tak tak alkohol to tylko moze w tym pomoc (zwlaszcza za pierwszym razem i w ilosciach w miare normalnych a nie) wrazenia... wiesz to jest naprawde cos fajnego, ale.. chyba nie dla mnie hmm na pocztku troszke dziwnie.. no bo nagle o dwoch facetow trzeba sie zatroszczyc a to nie takie hmm.. latw e:D

Gość podjarana
poznaniak uuuu teraz to mnie zaintrygowałes :) moze i bede mogla pogadac kto wie.... ania widze ze mialas okazje sie o tym przekonac, no fakt zatroszczyc sie o 2 hmmm ale oni chyba potem troszcza sie o ciebie?

Gość aniaradomianka
no tak tak.. pozniej jest odwrotnie tylko ze ja zarowno za 1 jak i 2 razem rano mialam ze tak powiem kaca "moralnego" i nie wiem czy sie zdecyduje jeszcze mimo ze maz chce :]

Gość R4f
"Kocham swojego meza ale chcialabym trojkacik bez niego" podjarana gratuluje Ci, a tak swoja droga, chcielibyscie zeby Wasi faceci pierdolili 2 kobiety i nie byloby to dla Was dziwne hm ?

Gość zwarjowany wampir
a ja juz bylem kilka razy w 3... bylo po prostu, jak sie to mowi, odlotowo...

Gość też moją fantazją jest
aby mnie wzięło 2 czy 3 facetówm porządnie wypiepszyło, to takie brudne i zbreźne że mnie kręci strasznie. ale jestem w związku do tego od niedawna w ciąży więc chyba nici z realizacji fantazji, bo do zdrady mi daleko .

Gość podjarana mogę podjechać
z kolegą do ciebie. Mamy piękne dorodne kutasy powyżej 20cm i grube do tego, chętnie wydymamy twoje dwie dziurki. Jak coś to pisz: bigdick_23cm@autograf.pl

Gość djraph
hej jestem Rafał mam 22 lata i chciałbym spróbować 3-kaciku, 2panie i oczywiście ja:) chętne Panie proszę o odpowiedz:) pozdrawiam wszystkie piękne Panie:**;)

On 22 ona 19, normalna kulturalna para poszukująca wrażeń szuka odważnej dziewczyny (16-22lata) do wspólnej rozrywki, tylko poważne propozycje, nie wysyłamy zdjęć pierwsi. (pomorskie) Kontakt trianglexxx@wp.pl, można się poznać i porozmawiać