Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale dół....

problemy z kasą w związku...

Polecane posty

Gość ale dół....

jestem studentka, moj chlopak pracuje, dobrze zarabia. zawsze ogarnia mnie czarna rozpacz przed jakakolwiek okazja, typu zblizajace sie swieta, bo on zawsze kupuje mi drogie prezenty, mimo ze ja tego nie chce. najgorsze jest to, ze on ode mnie oczekuje tego samego. a ja nie pracuje, od rodzicow za duzo pieniedzy nie dostaje i tak np w zeszlym roku wydalam cale stypendium na to, zeby on byl zadowolny :( co robic???

Gość niechciany
głupi facet. sam niech sobie kupuje drogie prezenty! skoro nie wystarczy mu to że kogoś ma!

Gość arczi
Hej...przez przesady. Jezeli Cie kocha..i ty go rowniez kochasz...to nie ma nic cenniejszego jak danie mu ciepła i miłości:] Facet nie oczekuje od kobiety prezentow- uwierz mi. hmm....A masz jakies zdjecia wspolnie z nim? Bo chyba mam pomysl....:)

Gość ale dół....
no jasne, jestesmy ze soba juz 6 lat. ale jezeli chodzi o takie prezenty robione to zawsze jakies ode mnie dostaje.... ale jako dodatek do czego innego :( moze to moja wina, ze go tak przyzwyczailam, ale meczy mnie ta sytuacja i nie wiem co teraz robic. nie chce wydawac tyle pieniedzy na prezenty...

Gość Blask Słonca
skoro wymaga od ciebie samych drogich prezentów to jest najzwyczajniej egoistą i tyle!!!!!!!!!!!!! rozpieszczony bachor jak na moje oko :-o nie docienia ciebie-------skarbu!!!

Gość ale dół....
tak, jest egoista. w koncu to jedynak :( i na dodatek z bogatego domu :(:(

Gość arczi
mysle ze wystarczysz mu Ty sama. Faceci lubia po prostu dawac kobietom prezenty i to jest błąd:] Przeciez on wie jaka masz sytuacje,ze studiujesz. Nam studentom nie jest latwo,takze.... Porozmawiaj z nim najlepiej:] Chociaz nie sadze zeby czul sie obrazony:)

Gość ale dół....
tak, chyba powiem mu wprost, ale ja od niego tez nie chce dostawac takich prezentow, jakie zawsze mi robi.

Gość niechciany
powinien wystarczyć mu Twój uśmiech!!!!!!!!!

Gość sdncjsdbc
No tak,gdyby on Ci dawal prezenty drogie,ale nie chciał takich samych to byłoby OK.a tak to wsciekas zsie :-)

Gość arczi
Powidz mu ,ze czujesz sie niezrecznie i nie chcesz tego. Jestes kobieta, jak postawisz sie to on to zrozumie. Jak ten koles przejdzie na swoje to moze zrozumie na czym to polega:]

Gość ale dół....
napisalam, ze nie chce zeby robil mi drogie prezenty, ale widze, ze nie wszyscy tutaj potrafia czytac ze zrozumieniem....:(

Gość arczi
jestescie razem 6 lat. Dlaczego nie zrobilas tego wczesniej? nie powiedzialas mu....

Gość alesssss
jak to wymaga???????????????? Mówi co chce dostać czy wyraża niezadowolenie z tańszego prezentu??? normalnie dupek

Gość ale dół....
nie wiem sama, zawsze jak powiem, np. ze dostanie na prezent cos za 50 zl to sie smieje i traktuje to jak dobry zart. ja nigdy nie kupilam mu nic taniego, bo mi glupio, wiec tak naprawde nie wiem jak by zareagowal. chociaz na poczatku jak ze soba bylismy to nie bylo takich problemow. dostal misia na walenynki i sie cieszyl. nie wiem sama, kiedy to sie zmienilo.

Gość ninia5
ja mam tak samo tylko mój facet mówi chcialbym dostac to a to...albo kochanie kupisz mi to (a kosztuje 200 zl)jak powiedzialam ze nie mam tyle kasy nie moge sobie pozwolic na to zeby wydac teraz tyle to powiedzial ze sie dolozy do prezentu bo mu na nim zalezy no i stanelo na tym ze wydalam ostatnie oszczednosci.mam duze watpliwosci co do tego zwiazku ale go kocham i nie wiem co z tym zrobic:(