Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatokowiec

chore zatoki

Polecane posty

Gość zatokowiec

witam,od jakis 3 m-cy mam problem z zatokami,najpierw boalla mnie glowa z tylu bylo mi nei dobrze,normalnie masakra,tlyko bym lezal i nic nie robil bo wtedy bylo ok...wybralem sie do lekarza,jednego,drugiego,tzreciego-ten tzreci to jzu prywatny bo tamci dwaj jakos malo skuteczni byli,niby mialem antybiotyk i glowa przestala bolec,po tylniej scianie gardla tak mi splywalo ze co chwila musialem wypluwac,do nosa rozne aerozole,buderhin,xylorin,euphorbium,poza tym sinupred,cirrus i ejszcze cos tam...pomoglo tak z eglowa przestala bolec,ale dal;ej bylo takei uczucie ze jakby cisnienie w uszach,nie wiem jak to nazwac i wytlumaczyc:)a mianowicie takie ajkby powietrze w uszach sie zbiera i dopiero jak zatkam nos na chwile i dmuchne przez uszy to sie oddtykaja ale na chwile tlyko i znopwu to samo... jak mam czapke,kaptur,opaske na uszy to jest wmiare ok:) a tak to jest masakra:( mial ktos cos podobnego???jak bylem kilak dni temu u lek.to jak to pwoiedzialem to odrazu na zabieg zeby przegrode w nosie wyprostowac bo jest koszmarnie krzywa:( ale to na luty ma termin... dodam tez ze to "cos" w uszach przeszlo mi an kilka dni ale z wlasnej glupoty znowu mi wrocilobo bylem po antybiotykach,wiadomo oslabiony org jest wtedy i sie na zewnatrz spocilem pewnie mnie tez przewialo i w nocy dopoki nie zatkalem ucha to cieplo mi bylo,tak jakby wlatywalo albo tez wylatywalo mi pwoietrze tamtedy i chcialo mi ucho rozsadzic:(.... ma ktos pomysl co to moze byc i jak sie pozbyc??? z gory dzieki za pomoc

Gość mmm

Polecam zajrzeć do oferty Sanity i sprawdzić sobie nowość a mianowicie mini inhalator Clip wcześniej dostępny w innych krajach. Bardzo ciekawa propozycja, nietypowa, ale bardzo skuteczna przy udrożnieniu dróg oddechowych więc warto sprawdzić.