Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co za peszek

Sensacja - strzelano do Prezydenta RP!

Polecane posty

Gość no co za peszek
szczera -> Sam zlewa własne bezpieczeństwo, więc nie zapracował na respekt. Szacunku nie dostaje się z urzędu. Przykre, prawda?

można się było latających kul w takiej okolicy spodziewać????? tak? a ponoc juz rosja zawiesiła bron dawno temu Ten eurokołchoz czyli Unia europejska z palantem sarkozim na czele tego nie widzi????????? tam wciaz zle sie dzieje i dzieki temu ze lechu tam pojechał moze ktos wreszcie zauwazy PRAWDZIWE problemy Gruzji bo do tej pory UE zajmuje sie krzywizna banana a nie tym czym powinna

Gość zamach na nasz skarb
nie głosowałem na tego pana Prezydenta i nie chcę takiego Prezydenta, który tylko ględzi i słuchać jego nie mogę , po cholerę tam pojechał do Gruzji, czy muszę płacić jako podatnik za jego rozmówki z jakimś tam innym niechcianym prezydentem ? nic z tego nie mam jako obywatel tego kraju , że nasz 'pierwszy' pojechał ględzić do Gruzji mnie nie poinformował, że pojedzie tam , gdzie jest wojna , więc nie muszę jego żałować

Gość szacunek.... a czy na to
nie należy zapracować?????

ciekawe kto w waszej tępej wyobrazni wykreował taki wizerunek prezydenta i jego rodziny .. no jak to kto??? TVN i nikt inny zaraz se włacza taniec z gwiazdami i beda sie tym podniecac a potem Teraz albo nigdy ZENUAAA!

Gość Morandii
pisze szybko skrótowo,nie robie wywodów PAŁO a poza tym PAŁO w necie na forach nie zwraca sie uwagi odnośnie pisowni i gramatyki powiedzieli mi o tym 8 lat temu jak podłączali mi net starsi koledzy ale ty jestes MUŁEM zrozumiałes :)

zamach na nasz skarb zrozum tepaku ze wg unii wojny tam nie ma a on pojechał by wesprzec gruzinów bo tylko on widzi co tam sie dzieje i tylko on nie boi sie sprzeciwic ruskom CEPIE!!!!!!

Alicja....żeby tylko ten jego sprzeciw NAM bokiem nie wyszedł:O

Gość no co za peszek
Morandii - o, wyrocznio ds. kultury języka (i ogólnej) :D Kto zna i dba o język polski (taki mały patriotyzmik), pisze poprawnie - WSZĘDZIE I ZAWSZE. Zamilknij, bo tylko siarę sobie robisz.

tak jasne lepiej udawac ze nic sie nie dzieje i ogladac taniec z gwiazdami a gdyby to działo sie u nas tez bys nie chciał aby ktos ogłosił swiatu zer ludzie sa narazeni tylko o swojej dupie myslisz????????

przykre ze ludzie nie maj szacunku do prezydenta i nie wazne czy strzelali do niego w gruzji czy w hipermarkecie, w warszawie kijowie czy w hiszpanii ..bo i tak wypowiedzi były by podobne ze dobrze mu tak...albo o ustrzeleniu kaczki ... Ciężko trafić taki mały cel. ...czy inne po prostu jak dla mnie to brak szacunku do prezydenta i wlasnego kraju bo jezeli my go nie szanujemy to inni tez nie beda i zawsze bedziemy posmewiskiem:O bo mamy takie społeczenstwo

Gość Morandii
nie zrozumiałes albo ci wstyd:(

Gość yj uj676
ludzie, toz nie byl to zamach tylko w gruzji zaczal sie sezon polowan na kaczki

Gość no co za peszek
szczera -> tak szczerze, gdyby wybory wygrał Kononowicz - szanowałabyś go?

Przecież to nie "społeczenstwo "robi z nas pośmiewisko na świecie, tylko ci, którzy to społeczeństwo reprezentują. Mnie nie bawi, że do kogokolwiek strzelają, ale prezydenta nie szanuję....nie mam specjalnych powodów:(

Alicja , jeżeli masz rozum to patrz , jeżeli masz oczy to zrozum , że nasz 'pierwszy' wlazł pomiędzy futrynę i drzwi, pomiędzy młot i kowadło i kto jego o to prosił ? nie będę Ciebie obrażał :)

Gość Morandii
banda tchórzy

zamach na nasz skarb czy wczoraj było wiadomo ze tam zle sie dzieje? nie wszyscy z UE udaja ze jest OK tylko Kaczynski pokazuje ze sprawa Gruzji nie jest mu obca Bo tylko on jest odwazny reszta swiata chowa łeb w piasek A co by było gdyby na miejscu Gruzji była Polska?

Gość rgrtg
tak cokolwiek co nasz prezydent by nie zrobił to i tak bedzie krytykowany, bo niektórzy tak już sobie go wyprofilowali w swoich mózgach na złego, śmiesznego, beznadziejnego człowieka, ze prawdy nie widzą, nie chcą widzieć, jednak tak patrze że w tym naszym społeczeństwie media to pierwsza władza

Odważny.....ja Cię proszę:( Jest zadziorny i przekorny, ale czy z pożytkiem dla mas, to sie dopiero okaże:(

tak ALICJA , tylko mohery być może zapłaczą za naszym 'pierwszym' , tak naprawdę to nasz 'pierwszy' tylko opóźnia naszą gospodarkę i szkoda , że zajmując się sprawami Gruzji zapomniał o Plakach i zapomniał podpisać gwarantowane lokaty bankowe w wysokości 50 tys. euro , zapomniał o ludziach, dzieki którym dostał głosy ważniak pierdolony !

wiesz nie porownuj go do kaczyńskeigo!! bez przesady jednak mamy demokracje i wybralismy kaczynskeigo kononowicz to dla mnie biedny chory człowiek na którym ktos zarobił gruba kase..i gdyby wygrał wybory swiadczylo by to o nas jako o narodzie!!..a ja wyjechałabym do czadu ze wstydu:P więc nie porównuj szanowałam walese, kwasniewskiego kaczynskiego pomimo tego czy zgadzam sie z ich pogladami czy nie .. po prostu wychodze z załozenia ze głowe panstwa trzeba szanowac bo reprezentuje nasz kraj

ale czy z pożytkiem dla mas, to sie dopiero okaże jakie to typowo polskie ten pozytek i własny czubek nosa bog honor ojczyzna--kiedys z tym okrzykiem oddawali polacy zycie a dzis patrza aby podspiał im prezio lokaty bankowe idz se włacz tvn bo taniec z gwiazdami ci ucieknie a dzis to takie wazne---polfinał w koncu :D

Gość oto miłość w stylu PO
komentarze mówią wszystko

Gość no co za peszek
szczera -> A dla mnie Kaczyński to "biedny chory człowiek", i wygrał wybory, i świadczy to o nas jako o narodzie. Peszek. Ja nie wyjechałam jednak ze wstydu. Może bardziej mi zależy na losie tego kraju.

tylko mohery być może zapłaczą za naszym 'pierwszym' uwazaj oby ty za nim nie zapłaka ł Tusk jest proeuropejski a co robi unia okazało sie w gruzji -----NIC UE NIE ROBI DOBREGO!

Gość rgrtg
ale w czym ten nasz prezydent wam podpadł to ja nie mam zielonego pojęcia