Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meruna 40

nie wiem o co chodzi temu mężczyźnie?

Polecane posty

Gość meruna 40

spotkaliśmy sie kilka razy, były nawet namiętne pocałunki i pieszczoty... a ostatnio stwierdził, ze jesteśmy tylko przyjaciłmi, czasem wieczorem pisywaliśmy do siebie na gg a dziś jest na gg nie odpisal mi, a pierwszy raz ja do niego napisalam, w dodatku opis ma o milości... czuję jakby chcial mi dopiec, albo sprawic bym byla zazdrosna, jeśli chodzi o to drugie to mu sie udalo... chcialam sie wyspiasc, bo jestem samotną osobą

Gość arczi
nie pchaj sie w przyjazn damsko meska,bo takowa nie istnieje. Moze poczul ze nie jestes ta wlasciwa?

Gość meruna 40
ale czemu ma slużyc jego zachowanie? chcialabym wiedzieć, ale to tylko czas pokarze czy sie odezwie i co dalej bedzie zaczelo mi na nim zależeć, ot cala prawda

Gość arczi
przeczytaj moj topik i powiedz co o tym sadzisz?

nie rozumiem ludzi , którzy nie potrafią się wyrazić jasno i dokonać jakiegoś wyboru oraz szczerze to powiedzieć , najwięcej jest takich prostaków , którzy milczą, gdyż to jest najbardziej proste co mogą zrobić :)

Gość arczi
ale to nie takie proste,gdy wie sie o dzoewczynie bardzo duzo...wiecej nizbym chcial..

Gość meruna 40
i juz go nie ma na gg, nie odpisal mi i pojechal gdzieś.. jestem juz stara babą a przezywam to, jak dziecko..........

Gość glos rozsadku
trafilas w sedno autorko :-)