Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danijan

czy białe kozaczki beda dore na terz-prosze o rade

Polecane posty

Gość danijan

kupiłam sobie lekko lakierowane kozaczki na suwak platformy i chciałabym je ubrac ale co do nich załozyc,troche mi glupio bo zima i wszyscy chodza w czarnych kozakach a ja kupilam biale

Gość białe kozaki sa ogólnie do dup

Gość danijan
no moze ale fason tak mi sie spodobal i je kupilam i co teraz do nich

Gość odwykowa
o kurwa! :/

Gość danijan
cyzli niefajne tak

nie obraź się, spódniczka ładna, ale w tych butach będziesz wyglądać jak natasza z bazaru, strasznie są tandetne

Gość danijan
a mnie one strasynie si´spodobaz i je kupiam i naprawde ładnie wyglądają tylko.że ten kolor jest zobowiązujący i zastanawiam się czy musze mieć też biała kurtke do tego

Gość danijan
yyyy o nie ja lalką nie chce byc no co ty,myślałąm o czarnej bo taka posiadam ale jakos jak założyłam to mi się to nie widzi

buty sa naprawdę tandetne w wyglądzie, może czarne wyglądałyby lepiej... czy chcesz czy nie chcesz, będziesz w nich jak lalka, bo one to są dobre do zestawienia z dżinsowymi jasnymi szortami, białą kurtką z kapturem na jakimś sztucznym futerku, bluzki przed pępek i cienkich rajstop spod których widać czerwone od mrozu uda :D groteska :D

a jak ci sie podobaja to je noś i nie pytaj nas bo chyba jednak większosć z nas by ich nie ubrała dla mnie białe buty mogą być do fitness ale kozaki porazka niestety:o

Gość danijan
kurcze to mnie nie pocieszacie,coż nie byly drogie najwyżej raz je ubiore i przeleżą w szafie,bo na lalke to nie będę się robić chciałam jakos skromnie

chcesz skromnie to ja ci powie,ze moja tesciowa nosi białe kozaki masakra takie własnie bazarowe np.czarna skórzana kurtka i kozaki okropnie to wygląda a ona gada że chce tak "na skromnie" porazka na maksa:o

Gość danijan
up to nieciekawie:)

pewnie Ci przykro, bo Ci się te buty podobały jak piszesz, ale uwierz, że to domena gimnazjalistek które się chcą na dorosłe zrobić a nie bardzo im wychodzi, to obciach straszny jest ;)

Gość podobne kozaki
maja panny przy autostradzie :o a skromne to one nie są :o

Gość fason fajny
daj do przefarbowania na czarno ;)

Gość danijan
znalazłam podobne czarne może też je kupie bo fason ych butó mi się bardzo spodobał

Gość www.bialekozaczki.pl

Gość wysmiewczyni
Nie rozumiem tego negatywnego nastawienia do bialych kozaczkow, tzn generalnie mam w dupie co jakies tam zakompleksione dziewczyny mysla o bialych kozaczkach. Te pokazane tutaj nie podobaja mi sie ale bardzo lubie zamszowe lub skorzane solidnie wykonane. Ale jesli podobaja Ci sie to nos je np, kup sobie szare spodnie ktore bedziesz wkladala do srodka. Kup sobie jakas jasna kurtke a najlepiej plaszczyk wtedy bedziesz wygladala bardziej elegancko. Generalnie najlepiej pasuja kolory szary, bez, braz, grafit.

Gość taka jedna zamyslona
białe kozaki nigdy nie są dobre :D

Gość tak...na pewno
moga byc co najwyzej do slubu (jak bierzesz w zimie)

Gość wysmiewczyni
a niby dlaczego nie sa dobre bo co? Bo jakiejs tam zakompleksionej szarej myszce chorobliwe zakompleksienie nie pozwala zalozyc bialych kozaczkow:P No tak te nosza tylko trepy, plaskie saszki i oficerki i to koniecznie czarne bo nawet braz to juz szalenstwo. Nie mowiac juz o innych czesciach garderoby, szaro bure z domieszka szalenstwa w kolorze brazowym bueheheheehehehehe. No tak jak czeka sie na autobus i lata wszedzie piechota to nie wypada smigac w bialych kozaczkach na obcasie. Ja to wszystko rozumiem :) Coz nie kazdego stac na samochod a po takim bieganiu po miescie nie za ladnie by wygladaly. Rozumiem.