Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Cosmaopola jak chcesz to posle Ci moje fotki anatomków .Mi się bardzo podobają i nie uważam żeby zjeżdzalnia była mocna .Wyglądają naturalnie i o to chodzi .

Dziewczyny proszę o pomoc:( tydzien temu miałam zabieg anatomy pod miesien 325 .Z dni na dzien sie gorzej czuje bardzo mnie boli Mam problem rano wstać z łóżka . Mam uczucie ze od pasa do szyi coś mnie ściska. To normalne??? wiem że zabieg to nie wizyta u kosmetyczki ale żadna moją koleżanka po zabiegu sie tak nie czuła.Jeden cyc mam na dole bordowo fioletowy.I czy mozecie "złączyć" swoje cyce razem ja nie mam szans.Będę wdzięczna za każdą odp

Gość MOTYLIEN
Hej dziewczyny, czy moglybyscie przeslac i mi jakies fotki, bo jutro ide na pierwsza wizyte i szczezrez mam coraz wiecej watpliwosci w co ja sie pakuje, boje sie, ze sie rozmysle, ale nie chce potem zalowac, bo juz sie na zabieg kolejny rok decyduje.

Gość MOTYLIEN
moj adres motylien@wp.pl

Gość MOTYLIEN
moj adres motylien@wp.pl

Gość MOTYLEIN
to moj mail motylein@wp.pl

Gość MOTYLEIN
to jest moj mail motylein@wp.pl

Silky tydz po op to bardzo krótki okres,piersi potrzebują więcej czasu,żeby dojść do siebie i ładnie się ułożyć,więc ze zbliżaniem ich do siebie poczekaj.Ból każda z nas przechodzi inaczej,ma prawo jeszcze tak Ciebie boleć.A jeśli chodzi o te kolorki,to chyba są siniaki,tak?Jeśli siniaki to smaruj maścią z heparyną lub arniką:)A dla swojej spokojności najlepiej będzie jak się skontaktujesz ze swoją dr:)

Gość MOTYLEIN
to moj mail motylien@wp.pl

Gość MOTYLEIN
moj mail motylien@wp.pl

Gość MOTYLEIN

becia dziekuje za odp. uspokoiłaś mnie troche nie jestem panikarą miałam 3 cesarki i one trzy razem wziete to z tymi cyckami pikus. W piatek mam zdjecie szwow porozmawiam z moja Dr

Gość MOTYLEIN
masakra z tym forum, wiec przepraszam,ze tyle razy ten moj mail i czekam na jakies fotki, moze rozjasni mi to w glowie :) buziole

MOTYLEIN sorry ale jakos malo jestes przekonywująca(moze przekonywujacy???) od roku sie szykujesz to powinac miec rozeznanie czego oczekujesz> Ja jestem nowa na forum i na mysl mi nie przyszlo aby prosic dziewczyny o zdjecia! radzilam sie odnosnie rozmiaru ale dopiero po konsultacji .poczytaj uwaznie ze to zalezy od budowy sylwetki i rodzaju implantu. w sieci jest milony zdjec efektow zabiegu

Cosmopola jak ci idzie odchudzanie, dobiłaś do 50kg już? ja też probóję schudnąć ale nie umiem wprowadzić ostrej dyscypliny, więc idzie mi to dosyć wolno..

Gość duraj
do sylky to całkiem normalne, ból szyii, karku, klatki piersiowej, mostka. KAżdy ma inny próg wytrzymałości na ból, jedne boli bardziej a inne mniej, niektóre kobiety nie odczuwają prawie zadnego dyskomfortu.Ja jestem 6 dni po zabiegu, boli mnie bardzo mostek-jest opuchnięty, szyja też. Nie wiem dlaczego twoja pierś zmieniła kolor, może zadzwoń do swojego lekarza i dopytaj się. Bólem się nie przejmuj, to normalne.

duraj dzieki za odp,na szczescie juz zmienia sie ten kolor na ciemny z zółtym po prostu wielki krwiak mi sie zrobil ,teraz bol zmienił sie w mniej dokuczliwy doszło szczypanie:( ale od góry juz mniej mnie piersi bola

becia dzięki za foty! Śliczne cycuchy sobie zrobiłaś! Dani1 jasne że chcę twoje zdięcia! Dziękuję! Silky nic nie dostłam jeszcze na skrzynkę :( pretty_girl :( buuuu !!!! niestety jeszcze nie dobiłam do 50kg :( od jutra znów Diukan i zobaczymy :) Dziękuję wszystkim dziewczynom za rady to naprawdę cenne!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się