Gość kisia,,,,,,,,,, Napisano Czerwiec 3, 2010 No wlasnie chyba tez wybralam za male.tez mam ten problem po odstawieniu hormonow.Zastanawiam sie czy bede mogla zmienic decyzje przed zabiegiem.Jak sadzicie? Sam lelarz proponowal mi wieksze hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beautyszok Napisano Czerwiec 3, 2010 na beauty jest pare lasek ktore mają po 500 i wygladają normalnie...lekarze chyba specjalnie daja male zeby robic drugie operacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyzka29niki 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Witam 8lutego miałam powiekszane piersi u dr.bieleckiego polecam bardzo super lekarz i pielegniarki i wszystko.nic mnie niebolało po tygodni jezdziłam autem poprostu super .zrobiłam sobie 325 pod miesien okragłe a wyjściowe miałam małe a. a teraz mam d .ale czy niewiem czy dokonca jestem zadowolona bo bez bluzki sa duże a jak założe bluzke to niema efektu .mam 161cm wzrostu waska w tali jestem i niewiem czy wieksze niepowinnam miec .co wy na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 czesc dziewczyny , powiem wam moje doswiadczenie jezeli chodzi o rozmiar , jestem osoba , ktora nie miala nawet A przed op. , wiec marzylam zeby miec duze B male C , balam sie cholernie nie przesadzic , bardzo zalezalo mi na naturalnie wygladajacym biuscie , wiele dziewczyn przysylalo mi swoje fotki jak bylam przed op. i 90% z nich uwazalam ze ich piersi sa za duze . Ale jakos ( dzieki bogu i forum ;-)) przekonaly mmnie dziewczyny zeby wziac 325 minimum , lekarz proponowal mi 290 .....zaryzykowalam i DZIEKUJE , bo byla to trafna decyzja.. teraz kupuje stanik D i dziewczyny moje piersi nie wygladaja D , wygladaja jak C , duze B .. kazdej powiem szczerze ze NIKOMU nie wyjda z 325 za duze piersi , no chyba ze ma ktos 150 wzrostu i 40 kilo wagi...Nie bierzcie mniej niz 300... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majowaa 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 nusia2552 ja wlasnie robię w Poznaniu bo wyczytałam ze dr Kubasik to dobry specjalista. Zresztą do Poznania mam stosunkowo blisko ;) A czy blizna po operacji jest widoczna czy jest tak delikatna ze ledwo ją idzie zauważyć? Wiesz, pytam ze względu estetycznych :) Dziewczyny, ja mam teraz miseczke A.....i chcę 300...zeby mieć D. chciałabym żeby jednak biust wyglądał naturalnie, a nie jak nadmuchane balony :P ale chyba 300 to nie za dużo....? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kisia,,,,,,,,,, Napisano Czerwiec 4, 2010 Juz sie wszystko dowiedzialam od mojego doktora.Otoz on proponowal mi rozmiar 380 ale ja sie troche wystraszylam i na konsultacji wybralam 335.Jednak teraz jak czytam to zauwazylam ze wiekszosc dziewczyn nie jest zadowolona poniewaz uwaza ze wybraly za maly rozmiar.Ja mam 168cm i waze 53kg zawsze mialam ladne duze piersi C ale jestem po porodzi i mam juz swoj wiek odstawilam tez tabletki antykoncepcyjne ktore bralam przez kilka lat przez co moje piersi troche podupadly i stracily jedrnosc.Po rozmowie z dokrorem zapewnil mnie ze jeszcze przed samym zabiegiem bede mogla skonsultowac ich wielkosc.Zamowi mi dwa rozmiary Hurrrry!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sweety82 Napisano Czerwiec 4, 2010 Witam Dziewuszki:).Bylam wczoraj na zakupach,oczywiscie zakupach z mysla o staniku:),ale chyba jescze zawczesnie jednak na to,jestem 4 tyg po,cycki niby sa miekkie a jednak jak mierzylam staniki to tak dziwnie w nich wygladaly hihi,jescze nie dam rady ich zblizyc,rekami dam rade,ale w staniku normalnym nie,takze pozostaje mi pancerniak:). Eteryczna i inne laski po....,co do rozmiaru to ja tez przezylam zalamke!!:(,mam 375cc,chcialm wieksze,ale -niby mam waska klate(72cm),koscista no i ten tatuaz na piersi....,takze dr mi zasugerowal ze jak beda wieksze to moge wygladac jak pokraka hihi,coz,wzielam te 375,zalowalam,ale powiem Wam ze wlasnie wczoraj jak bylam w sklepie to kompletnie nie wiedzialm jaki mam wziac rozmiar,pancerniak mam 75Cjest pelny,wiec w sklepie wzialam tez 75Ci:)cycki weszly,ale wystawaly mi z nich sutki hihih,takze juz sama niewiem,byc moze to bedzie D:)w takim razie,dam im jescze troche czasu na ulozenie sie.Takze dziewczyny to jednak prawda ze apetyt rosnie w miare jedzenia:)pzrynajmniej co sie tyczy cycek hihi,jest tu wiele dziewczyn ktore zaluja ze nie wziely wiekszych...,ja sobie dla pocieszenia ogladam zdjecia zprzed operacji,teraz przynajmniej mam dekolt.Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 5, 2010 BOOBSIE piszesz zeby nie brac mniejszych niz 300 ale masz tu na mysli gramy czy ml? Ja za pare dni mam operacje Waze 52kg a wzrostu mam 170 i lekarz dobral mi 290ml czyli 315 gram. Powiedzial ze wieksze nie wejda :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andzia602 Napisano Czerwiec 5, 2010 witam wszystkich!Mam pytanko,czy ktoras z Was robila juz u pana Dr.Potockiego korekte powiek gornych??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 5, 2010 Coamopola pas musisz wyczuć,żeby nie był ściśnięty ani za mocno ani za słabo,jak będzie Ci bardzo dokuczał to sobie go poluzuj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 5, 2010 czesc kawa , szczerze nie mam zielonego pojecia ;-) , sorrrry, mam 345cc , i chodzi mi nie mniejsze niz 300cc ..moze ktoras z dziewczyn wie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 6, 2010 Kochane a ja w czwartek idę pod nóż i przyznam, że mam trochę pietra....Kobiety czy tu nie ma żadnej, która robiła w Łodzi u dr Pisery?? na forum jestem już przeszło zaraz rok będzie a kurcze nadal żadnej od niego nie widzę... znalazłam fajną stronkę ale teraz nie pamiętam gdzie jest jak znajdę to Wam wrzucę to odn. wielkości implantu. całuję te po i przed też ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 nusia życzę powodzenia!!!! Nic się nie martw, będzie dobrze! Jaki rozmiar bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 6, 2010 BOOBSIE juz sie dowiedzialam na innym forum ze chodzi wtedy o ml. Czyli ja bede miec 290 :/ ale nie bede sie klocic owieksze bo lekarz chyba wie lepiej ..i hope so :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biust on demand Napisano Czerwiec 6, 2010 Ja zdecydowałam się na powiększenie przez przeszczep tkanki z ud. Ta metoda to baulli - czytałam o tym na Onecie i potem w urodzie. Taka metoda sprawia, że własny tłusz zaczyna żyć w innym miejscu. Można powiększyć o dwa rozmiary. W Warszawie można to zrobić np. U dr Bromy, w Skin Clinic czy Perli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biust on demand Napisano Czerwiec 6, 2010 Macie zdanie na ten temat? Czy któraś próbowała? A jest też strona www.mybodyjet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 6, 2010 obil mi sie o uszy taki sposob powiekszania biustu ale nie wczytywalam sie zbytnio w temat. wydaje mi sie jednak ze piersi powiekszane silikonem beda wydawac sie bardziej jedrne niz takie ze zwyklej tkanki tluszczowej :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Witam wszystkie cycolinki te przed i te po ,bardzo dawno mnie tu nie było.W styczniu minął rok jak powiększyłam piersi mam implnty okrągłe 400ml wysoki profil. We wrześniu jestem umówiona na wymiane wkładek na większe planuje 500 lub 550ml. Lekarz odrazu proponował mi większe implanty,ale ja bałam się że będą za duże i teraz żałuje.Także dziewczynki nie bójcie się większych implantów. Pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sesja fotograficzna Napisano Czerwiec 6, 2010 Zgłoś się na profesjonalna sesje fotograficzna do Bartka Wardziaka www.wardziak.pl w Warszawie. Pod okiem stylistów, makijażystów przejdź przemianę i uwierz, że jesteś Piękną Kobietą. Prosimy o nadsyłanie swoich zdjęć na bartekwardziak@feelbeauty.eu dwie fotografie ukazujące Twoja twarz i całą sylwetkę. Prosimy podać wiek, dokładne wymiary. Prosimy o branie udziału nie tylko pewne siebie Kobietki, ale przede wszystkim Panie, które wmawiają sobie jak bardzo są nieatrakcyjne. Udowodnimy jak mocno się mylisz!!! Więcej tutaj: http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/144 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Czerwiec 6, 2010 Heyooo:),Ja to dopiero zgrzeszylam.......przez 4 dni zjaralam 3 paczki fajek:-o :-o :-o,:(:(:(,i bylam wczoraj na imprezce,szalalam niezle:),ale grzecznie w pancerniaku:), Aniula28,ja tez bede brac wieksze...,niestety,poczekam az mi sie rozciagnie skora teraz na tych co mam,..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Czerwiec 6, 2010 Aniula,mozesz sie ze mna skontaktowac na maila??Bardzo Cie prosze:)Gosia_Daniel@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biust on demand Napisano Czerwiec 6, 2010 Zależy czego się oczekuje - naturalnego efektu czy czegoś a la pamela ;-) ja osobiście wolę żeby wszyscy myśleli że natura była dla mnie nadzwyczaj łaskawa. Dlatego wolę body jet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet82 Napisano Czerwiec 6, 2010 Biust....,ja tez wole naturalny efekt:),pamela akurat mi sie nie podoba:),a juz jej biust w zupelnosci nie!ale apett rosnie w miare jedzenia:),a pojesc to ja tez lubie hihihi.Ale uwazam ze moje moglyby byc ciut wieksze hihi.Zreszta jestem dopiero 4tyg przed,moze mi jescze przejdzie,choc watpie:-p:-p,a Ty jestes juz po zabiegu??Ukogo robilas body jet?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 7, 2010 SWEET no jak mi by chcial dac wieksze niz 400 to tez bym sie martwila ze beda za duze wiec sie nie dziwie ze poprzestalas na 400:) Jutro moj wielki dzien- operacja. Szkoda ze tylko 290ml bo mi jednak sie podoba efekt "Pameli" ale przy anatomach nie mam na to szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 7, 2010 post powyzej mial byc do ANIULI :P pomylilam ja ze "sweet" sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majowaa 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Nusia2552 moja znajoma robiła u dr Pisery z Łodzi :) i była bardzo zadowolona! :) Podpytywałam ją, bo sama wybierałam doktora... mówiła, że jest fachowcem i podchodzi do każdej operacji indywidualnie. W każdym razie moja znajoma jest zadowolona z efektów pracy doktora:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 kawa dlaczego myślisz że nie ma szans przy anatomach na efekt pameli? Anatomy wydają się w końcowym efekcie nawet większe niż ten sam rozmiar okrągłych. Przynajmniej mi się tak wydaje po obejrzeniu różnych zdjęć. Powodzenia na operacji. Napisz jak będziesz po :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 dziewczyny kiedy wsiadłyście za kółko po zabiegu? Ja dziś próbowałam, a jestem 5 dobę po zabiegu i pojeździłam na próbę po osiedlu, ale większość drogi przejechałam na jedynce :P bo miałam problem z biegami, a nie mówiąc o szybkim kręceniu kierownicą. Tak więc dziś na konsultację jadę pociągiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 ja 6 dobe po zabiegu zrobilam 100km bez bolu i wysilku ale prypominam mialam pod meisien 290 a swoje wysjciowe B wiec chyba tez to od tego zalezy,poza tym kazdy ma inny próg bólu, ja tylko dobe bralam leki przeciwbolowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majowaa 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Cosmopola to chyba jest kwestia indywidualna. Jednej się lepiej goi rana i może szybko więcej robić a druga nie może podnieść ręki przez długi czas. Chyba lepiej wszystko robić w miarę swoich możliwości, żeby z nowym biuścikiem, raną było wszystko dobrze:) A ja chyba już się zdecydowałam ze operację zrobię na początku października:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach