Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość nusia2552
Praline ja mam stożki a zawsze miałam okrąglutki cyc i w dodatku znacznie widać że w górnej części jest znaczny implant mam fotki na komórce jak podacie mi swoje nr tel to wam mms wyślę bo mąż zgrał na pendriva ale poszedł gdzieś teraz. Kawa prześlij mi koniecznie foty swoich nusia2552@wp.pl Ty też masz implant tak jak ja?

Gość nusia2552
Bonitka wyślij mi też i co jest z Twoimi?

Gość nusia2552
Kawa ja robiłam 10 czerwca

Nusia Becia ma racje skóra bedzie wisiec jakbys miała pod gruczoł wygladało by to inaczej ale mysle ze nie powinnas akurat tym sie martwic mi tez wisi jak sie całkowicie schyle.A ile jestes po operacji?

jeszcze jedno Nusia ja miałam ochydne piersi po op załowałam ze zrobiłam a teraz ciesze sie nimi kazdego ranka, głowa do góry bedzie ok opadna zejdzie opuchlizna i beda sliczne.Musisz je zaakceptowac:) czekam na fotki meilem wyslalam Ci numer:)

NUSIA a jakie ty masz? napisz sobie w stopce tak jak ja i niektore dziewczyny bo to sie myli potem. Ja mam 290ml anatomiczne pod miesien Allergany. W czw posle na maila :) BECIA ja sie chyba zbytnio nie znam ale jak na moje oko to z Twoimi cycuchami wszystko ok

Nusia sobie stopki nie zrobi,bo jest pomarańczowa,do stopki trzeba się zaczernić:)

NUSIA zaczernij sie cholera jasna !! ;) BECIA wielkie masz te piersi :) nie balas sie z maluchow na takie wielkie? Moim zdaniem przed op nie bylo tragedii. Jakbym miala takie jak Ty wtedy to bym nie operowala. Ale teraz wiadomo ze tez ladne :)

eeeejj dopiero teraz mi sie wyswietlily te aktualne zdj twoich piersi BECIA :) duzo ladniejsze niz po operacji, gratuluje

Kawa mi się nie wydają wielkie,zaraz po op to owszem dwa balony,ale teraz jak minęło tyle czasu,oswoiłam się:)Ja jestem wysoka i nawet jakby były większe to żadna tragedia,ale jest ok:)A sprzed op to dramat dwa malutkie wisiorki wyssane przez moje łakome dzieci:)

Kochane dzis zobaczylam,swoje niby szwy przy sutkach!kochanie nic nie widac jabym operacji nie miala, są mikro kreseczki kolo brodawki sutkowej ale piekna robota jutro porobie zdjecia i Wam pzresle mialam ciecie przy brodawce sutkowej, ale jaja nie ma po 2 tyg nawet prawie sladu a jeszcze mniej bedzie, Boze i pomyslec ze niektore maja takie szramy pod piersiami...ale ejstem zachwycona

BECIA to dobrze ze jestes zadowolona. Ogolnie jest na czym u Ciebie oko zawiesic ;) COSMOPOLA ja albo nie zauwazylam tego wczesniej, albo zauwazylam i mi wyparowalo z glowy...nie przypominam sobie zebys mi mowila ze tez bylas w tym mies operowana u Sirka :) przypadkiem natrafilam na posta w ktorym o tym piszesz. Kto wie- moze kiedys na siebie wpadniemy w jego klinice :P Ja tam lezalam 8,9 i 10 czerwca

Gość Annaha
kawa3w1 czy mogła bym zobaczyć jak wyglada u ciebie to 290cc :) We wrześniu mam operację, juz pisałam wcześniej i narazie zostaje przy 300cc okragłych, ale jeszcze mogę zmienić dezyzję. os_tina@tlen.pl

ANNAHA nie ma problemu. Jutro zrobie zdjecia bo dzis mam jeszcze bandaze i posle wszystkim ktore beda chcialy :)

Gość nusia2552
no hej laseczki :-) może uda się jeszcze te moje cycki uratować - nie ukrywam, że byłam, jestem przerażona a jak zobaczyłam Wasze fotki a każda takie piękne okrąglutkie a moje to jak by je ktoś kołkiem przetrącił :-P ale dziękuję Wam wszystkim za pomoc. Ja tak czułam, że powinnam nosić pas a ten dupek stwierdził, ze on nie bandażuje bo nie ma takiej potrzeby... a to że cycki będę miała pod brodą to tylko szczegół!!!

Gość nusia2552
rany wczoraj czytałam znów o nim opinie no same superlatywy...aż mi się nóż w kieszeni otwiera. Taki ten mój chirurg bez wyobraźni jest nie wspomnę już o odpowiedzialności. Ja mam dopiero za tydzień jechać na ściągnięcie szwów a wymiany opatrunku nie ma, a przecież ja miałam op w taki upał umyć się nie mogłam, dopiero w domu maż mi pomaga... ale przecież mogło się coś wdać - naprawdę w czwartek i piątek był upał a tam zero klimy, a pot między cyckami mi leciał. Ten mój lekarz to dziwne ma podejście!!! A dodam, ze sama wyprosiłam antybiotyk bo uznałam że tak będzie bezpieczniej dla organizmu.

Bonitka dzięki za fotki ,cycki masz ekstra!!!Nie narzekaj Kobieto,że coś się tam odznacza i nie doszukuj się.Jesteś 2msc po op one muszą się jeszcze ułożyć,a wtedy nie będziesz tam nic widziała :)Staniczek bomba:) Pozdrawiam

Nusiu wysłałam Ci mój nr tel.Mój dr nie przepisał mi antybiotyku,ale na blizny miałam maść z antybiotykiem i smarowałam nią dopóki mi strupki nie zeszły.Co dr to inna praktyka.

botnika, nusia, becia ja też poproszę o fotki i Twoje pralinee chętnie zobaczę jak teraz wyglądają. Dziewczyny jakie strupki? Ja nie mam strupków. Wiecie co wczoraj kupiłam sobie strój kompielowy :D prześliczny!!!!!!!!!! o taki: http://www.intymna.pl/p92,158,0,12,33,,judy-12zd-kostium-kapielowy Jak go wczoraj założyłam to ze zdziwieniem stwierdziłam że na mnie wygląda tak samo tylko jeszcze cycki twarde i się tak nie układa jak powinien ale poza tym jest bardzo dobrze :D

Becia obłędne cyce masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A blizn w ogóle nie widać!!! NIC A NIC! Super!!!

Dzięki Cosmopolka:)Twoje też będą ekstra,już są fajne:) Nusiu sprawdz pocztę:)

BONITKA bardzo ladny biust a stanik wypas! :) pochwal sie gdzie go kupilas, ja myslalam ze to jakis top plazowy- za ladny jak na stanik ktory chowa sie pod bluzka :) a co do "wady" jaka zauwazasz na swoich piersiach to jedyne co mi sie skojarzylo to powiklanie double bubble z tym ze wtedy podwojna piers jest widoczna nawet bez napinania miesni ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się