Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Dziewczyno która pisałaś do Botniki. Jak się żre jak maciora to się potem tak wygląda. Bzdury wierutne piszesz! Ja urodziłam i karmiłam i nic mi się z cyckami nie działo i nie lało mi się i nic mi nie obwisło, skóra mi też jakoś nie chciała pęknąć. Poza tym istnieją takie cuda techniki jak laktatory i jak czujesz przepełnione piersi to nie czekasz aż Ci się będzie lało po nogach tylko albo dziecko do cyca przystawiasz albo z laktatorem jedziesz, a jak ktoś jest leniwy to potem tak ma jak ma.

Gość Cosmopola fleki piszesz
w opinii na temat wyrywania faceta bedąc posiadaczką AA .Zanim powiększyłam biust sama miałam AA i na brak faceta nigdy nie narzekałam :) i nie piszę tego po to zeby się chwalić, tylko obalić twoją tezę. Aktualnie jestem w stałym związku a biust powiększyłam dla siebie.No może jak się nie ma niczego tylko zelki to potem sie wydaje, że to taki priorytet. Jest jeszcze kilka innych rzeczy, którymi można zaimponować. Biust to nie wszystko, chyba że szukując faceta nie mierzysz zbyt wysoko:P

to był żart kretynko! Ciekawe jak taka sztywniara wyrwała faceta? Chyba w bibliotece :D hehe

Gość kama-czarna
hej dziweczyny, ja zwykle obudzilam sie z bolem plecow w srodku nocy to sobie weszlam na forum, strach przed obawa ze po ciazy cycki beda brzydsze byl moim najwiekszym problemem. Oczyiscie nie mam dzieci, w przyszlym roku planuje slub wiec o dzieciakach bede mysla pewnie tak na 2-3 lata, ale na cycki jednak sie zdecydowalam. stwierdzilam ze to przeciez tylko plany i nigdy nic nie wiadomo a moze nie bede miala dzieciaka przez najblizsze 5lat zreszta gadalam z moja pania doktor powiedzial mi ze majac sylikony moje cycki juz nigdy nie beda obwisle, zrezta wyszlam z zalozenia ze gdyby faktycznie byl taki dramat bo bede zapierdalac by zarobic na nowe i nie bede wybiegac w przyszlosc tak bardzo, teraz mam zajebiste piersi a co ma byc to bedzie,a tak to przynajmniej na wlasnnym slubie bede miala cos w dekoldzie na wlasnym slubie :) a moze jest tu jakas laska ktora robila cycki przed ciaza a jest juz po porodzie i wie jak to jest z autopsji?

Gość kama-czarna
dziewczyny mam pytanie jak wy mialyscie te bandaze czy pasy to juz nie nosilyscie stanikow? ja od samego poczatku mam tylko stanik i nic o posach pod czy tam nad cyckami nie slyszalam, moze powinnam cos takiego zalozyc?

Gość kama-czarna
jeszcze jedno, mam do was ogromna prosbe wyslalybyscie mi fotki waszych ust? tez mysle by sobie polepszyc ale tak jak moj facet jest zwolennikiem silikonow tak nie znosi zrobionych ust, smieje sie z kazdej napotkaanej laski z ustami, skubaniec nie widzi jak 5 par nowych butow kupie ale zrobione usta zawsze wyczaji wiec boje sie ze mnie zabije jak sobie zrobie, dlatego chce zobaczyyc czy jest duzy efekt moj mail kama_czarna1@wp.pl

CO TY KOLEZANKO piszesz Ciebie to spotkało ze mleko Ci sie lało a duzo kobiet jest które wogłóle pokarmu nie maja!!!

Gość nusia2552
dziewczynki zgadza się mam 26lat, jestem mężatką a dzieci jeszcze nie mamy a 3 lata po ślubie już, z tym że póki nie uporządkuje spraw z moją tarczycą to o ciąży mogę zapomnieć. Ja już się z tym pogodziłam choć nie ukrywam, że na punkcie dzieci to świra już mam i najukochańszą ciociunią jestem :-D siostry mają a nawet mój młodszy brat na dniach mnie wyprzedzi bo jego zona zaraz urodzi tak więc jedyna zostałam która dzieci w rodzinie nie ma. Za to mam cycki :-P

ja jestem przed ślubem, przed dziećmi i mam zamiar zrobić sobie biuścik! :D rozmawiałam z dr i powiedział ze nie ma problemu pozniej z karmieniem. zresztą ...przecież gdyby byłyby problemy z karmieniem, to część z nas nie decydowałaby się na implanty... :) także biust sobie na pewno powiększę, nawet już wiem kiedy:) na początku paździenika :D

Gość Cosmopola fleki piszesz
"Ciekawe jak taka sztywniara wyrwała faceta? Chyba w bibliotece hehe" zgadza sie:) I tym sposobem sama sobie zaprzeczyłaś. Woda sodowa ci uderza bo sobie biust zafundowałaś, jakby już nic bardziej podniecającego cie w życiu nie spotkało. Teraz będziesz się fotografować, brać udział w zjazdach, spotkaniach, konferencjach... KRETYNKO! :)

dziewczynki ja juz sie pytalam chyba was 5 razy i nigdy nie dostalam odpowidzi :-( , prosze powiedzcie mi ile czasu mam smarowac blizny po op. ? Dzikekiii

Ja też dzieci jeszcze nie mam ale operacje już wystarczająco odwlekałam, żeby teraz jeszcze czekać na dziecko. Nigdy nie wiadomo jak długo. Czasem trzeba zrobić coś dla siebie. Moja koleżanka praktycznie wcale nie karmiła dziecka, pokarm jej szybko zanikł więc i wyciągnąć się nie miało kiedy. A przytyła jakieś 8 kg i po porodzie praktycznie wskoczyła w swoje spodnie sprzed ciąży. Także nie ma co gdybać tylko robić :) A jak komuś się nie podoba ( mówię tu o tej przeciwniczce Cosmo) to nikt nikogo nie zmusza, do zaglądania na to forum też.

Gość nusia2552
Boobsi ja bardzo chętnie już Ci odpowiadam by Ci przykro nie było :-P ale nie mam zielonego pojęcia bo ja dopiero jestem 2 tygodnie po... ;-) a tak poważnie dziewczynki poradźcie kiedy zaczynamy smarować blizny? po zdjęciu szwów no i jak długo bo czym to tu już było wałkowane do znudzenia....

do cosmopola fleki piszesz-wydaje mi sie czy wprowadzasz tutaj zametu troszke?/ powiedz co Cie boli?? leczysz kompleksy docinajac innym?? skad ten pseudonim??co Ci sie nie podoba w tym ze ktos robi sobie piersi by podnies wlasna samoocene?? jasna rzecza jest ze jesli przeszkadza Tobie ze masz roziar AA to nie wyrwiesz faceta bo masz blokade przez kompleks.jesli takowego nie masz to czujesz sie zdecydowanie pewniejsza kobieta niz taka ktorej sen to spedza z powiek. Rozumiem ze jeses pelnowartosciowa kobieta ktora nie ma sobie niczego do zarzucenia i cycki zrobilas dla siebie,tylko skad ten sarkazm odnosnie fotek czy meetingow skoro reke dam sobie uciac ze codziennie stoisz przed lusterkiem i ogladasz sobie piersi?? nie uwierze ze nie obchodzi cie to jak na ulicy czy w kolejce w warzywniaku ktos uporczywie gapi sie w twoj biust i nie napawa cie to samouwielbieniem. Cycki moze dla siebie ale dla zazdrosci i podziwu innych.a moze sie myle?? straszne.

Drogi Fleku! Widzę musisz mieć strasznie flekowate życie skoro taka jesteś zazdrosna. A i owszem bardzo mnie podniecają moje nowe cycki, bo jeśli nie wiesz jest to część ciała kobiety która od wieków podnieca całą ludzkość, no ale możesz tego nie wiedzieć skoro jak przyznałaś faceta wyrwałaś w bibliotece. Cóż bywają różne zboczenia jedni mają zajebisty seks (jak ja na przykład) a innych podniecają regały pełne książek. Z takim nastawieniem tobie z pewnością żadne zjazdy, spotkania i konferencje nie grożą, a swoją drogą co mają wspólnego zjazdy, spotkania i konferencje z cyckami? Bo tak to ni z gruszki ni z pietruszki wtrąciłaś? Pozdrawiam i całuję! Zajebista Cosmopola 👄

Aha! Drogi fleku byłabym zapomniała. Zarzucasz mi że woda sodowa mi uderzyła do głowy a jakoś w twoich wypowiedziach rozsądku nie widzę. Jeśli jesteś taka bystra i inteligentna to niepotrzebnie to ukrywasz :) W ogóle to mam prośbę do wszystkich którzy tu jakieś uszczypliwe uwagi próbują wtrącać. Postarajcie się wypowiadać racjonalnie, a nie złośliwie, bo zaniżacie nam poziom intelektualny na forum. Jeśli ktoś chce sobie popierdolić od rzeczy to polecam mniej ambitne tematy, gdzie można sobie po prostu pobluzgać. 15.02.2010 - 58,5 kg 25. 02. 2010 - 52,5 kg :)))) Cel: 50 kg

Posłuchaj PISZESZ FLEKI zaloguj sie na czacie i popisz z równymi sobie a stad spadaj. I niechwal sie swoja prostotą i głupota bo rece opadaja jak sie twoje posty czyta!!!

Gość nusia2552
Cosmo ja z Ciebie czasem już nie mogę...oj uśmiałam się zdrowo...:-D a muszę uważać bo szwy mi puściły a boli jak cholera i mam wrażenie jakby mi igły ktoś tam wbijał. Ale co się pośmiałam to moje ;-)

:D oj nusia no przepraszam, ale tak zabawnie tu mamy dzięki tym klaunom które tu zaglądają :D Jak to Ci szwy puściły??? Mów szybko!

Gość silkygmc
za dwa dni bede 2 m-ce po zabiegu nic mnie nie boli ,byłam we wtorek na wizycie jest ok nie nosze stanika w ogóle :) Pani Dr nie widziała p.wskazań nie moge nosić tylko z fiszbinami przez 6 m-cy ,ale kto by nosił stanik? mając takie sterczace jędrne cycki Juz mi się łączą jak je scisnę i jak lezę na boku wiec dziewczyny głowa do góry miesiac po zabiegu nadal bolało i byłam uzalezniona od pomocy innych a dwa miesiace po juz zapominam ze cos w ogole robiłam :) te wakacje beda nasze. blizn nie smaruje,sa juz nie widoczne tylko masuje zeby byly elastyczne

Gość Cosmopola RULES!!
SarenkaPoznan po co ci ten wykład na 3 strony, przecież mam prawo sie wypowiedzieć, a chodziło o to, że poznałam faceta mając AA, a cycki zrobiłam potem, naprawde nierozumiem. Cosmopola "popie**olić od rzeczy"- przeciez sama bluzgasz heheh pralineee "niechwal" pisze się osobno :)

Gość Cosmopola RULES!!
aha SarenkaPoznan przecież nie powiedziałam, ze silikonowy biust nie podniósł mi mojej samooceny? hehe ale namieszałaś:P poza tym piszcie tam co chcecie mi to obojętne... szkoda czasu

no cóż dziewczyny... klaun pozostanie klaunem i jak widzę na bystre wypowiedzi tej laski nie ma co liczyć :D Co tam u was laseczki? Nusia czekam na fotki.

Nie masz co juz napisac to do wyrazu sie przyczepiłas WSTYD!!! Siegasz poziomu mojego dziecka! ale co tam trzeba sie z kogos posmiac:)))

Gość nusia2552
cześć dziewczynki :-) Cosmo no nie wiem co tam ze szwami bo strasznie mnie boli, kuje, jakby igły czy szpilki mi wbijali w ciało. Ja wczoraj sobie głowę sama umyłam i pranie wyjęłam z pralki a już szczytem głupoty było zaniesienie go w misce na suszarkę- ale jak ktoś ma na sra.. w głowie to co zrobić!!! Ja nie mogę już tak bezczynnie siedzieć bo oszaleje, juto jednak i tak jadę na ściągnięcie szwów bo to już 14dni. Oby nic tam się nie stało. Do dziewczyny, która prześladuje Cosmo i każdą, która się do niej odezwie....nie będę Cię opieprzała...ale ładnie Cię poproszę - daj już spokój...nie komentuj naszych wypowiedzi, bo po co? owszem masz tą możliwość i jak najbardziej z z niej korzystasz...tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z powagi sytuacji...nie chcę cię straszyć ale masz problem z własną samooceną i nie tylko. Studiowałam psychologię i muszę niechętnie stwierdzić, że Twoje zachowanie jest typowe a przy tym tak przejaskrawione pewnymi cechami...niemy krzyk o pomoc. Dziewczyny prośba też do Was, dajcie jej już spokój...ta dziewczyna ma naprawdę problem i to nie lada mały. Tu jest potrzebna pomoc terapeuty... tylko jak sądzę ona z niej nie skorzysta, bo podstawa to chcieć zrozumieć, że ma się problem a to niestety jest w tym wszystkim najtrudniejsze...domniemywam, iż dziewczyna ta jest ładna, zgrabna ale może mieć problemy z anoreksją lub bulimią, jest nerwowa, uparta, inteligentna i bardzo zamknięta na ludzi. Wyobcowana. Często płacze a za chwilę się śmieje, nie zna litości a czerpie satysfakcję z dokuczania komuś wtedy jest zauważana, taki schemat powiela bo innego nie zna. Kobietki bardzo Was proszę nie zwracajmy uwagi na tego typu zachowania. Takie osoby są po prostu chore i należy im pomóc, wdając się z nimi w polemikę pogłębiamy tylko ich stan psychozy.

Gość nusia2552
Cosmo to ja Ci jeszcze nie wysłałam fotek, sorki już gubię się komu wysłałam a komu nie za co przepraszam. Juto ściąga mi szwy to zrobię nowiutkie fotencje, a cycusie już są ładniutkie. Tamte zdjęcia są nieaktualne ale jeśli chcesz to Ci wyślę.

Gość nusia2552
Cosmo podaj mi maila bo już gubię się, której jest jaki adres...przepraszam Was kochane za to ale w minionym czasie to sporo się tego nazbierało:-P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się