Boobsie 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 silky gratulacje ... badz dzielna ;-) witam Dani i Janess .....sporo czasu was to nie bylo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 dziewczyny dluze po op , mam pytanie , ile czasu smarowalyscie blizny ? tzn po jakim czasie wam zniknely ..... dzieki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamik55555 Napisano Kwiecień 26, 2010 Czesc cosmopola ja byłam u Sirka 19 kwietnia bylam z siostra . Powiem ci ze nic mi nie wiadomo na temat jego nie obecności. Jesli chodzi o badanie to obrobił nas szybko bylam z siora ona tez robi poswiecił nam moze 30 min i dawał do zrozumienia ze inne pacjetki czekaja ;/ ale za wizyte wzioł normalnie po 100 od każdej ;/ Troche mnie to wkurzyło bo płace 13 tys za zabieg a on tak porzelotem na mnie zerknął . Zaproponował małe wkładki bo niby za mały biust mamy wiesz postraszył troche ze wieksze to ryzyko moze i ma racje przystałyśmy na 290 ml czyli 315g bo to wkładki anatomiczne jakies tam fajnej firmy . Nie radze wkładac okraglych jak masz naprawde mały biuścik jak my takie 2 pilki beda anatomy sa ok :)ale co do rozmiaru to pomecz go troche moze cos wiecej zaproponuje :)Jak cos to bedziemy sie kontaktować :* powiedz o jakie zdjecie ci chodziło ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Boobsie:) ja zaklejalam blizny plasterkami przez 3 miesiace, przemywalam spirytusem salicylowym,nie moczylam sie za dlugo w wannie i nie smarowalam niczym-po roku,mozna smarowidla,takie mialam zalecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 mamłazel ja się czuję normalnie, tzn. jest to kwestia przyzwyczajnia. Przez pierwsze miesiące przeżywasz, za każdym razem jak spojrzysz w lustro a potem juz przechodzi.. mój kręgosłup spokojnie to wytrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 mamłazel ja się czuję normalnie, tzn. jest to kwestia przyzwyczajnia. Przez pierwsze miesiące przeżywasz, za każdym razem jak spojrzysz w lustro a potem juz przechodzi.. mój kręgosłup spokojnie to wytrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 dzieki janess , hmmm mi lekarz od razu kazal zelem smarowac , juz mi sie prawie konczy ....( Veraderm ) jak tam twoje cycuchy , cos czytalam , ze za male ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 dzieki janess , hmmm mi lekarz od razu kazal zelem smarowac , juz mi sie prawie konczy ....( Veraderm ) jak tam twoje cycuchy , cos czytalam , ze za male ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 coś nie tak z tym wysyłaniem - zacina się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Malo mi:) Ja mialam zakaz smarowania,masci rozmiekczaja blizny i maga sie rozejsc,ale co lekarz ,to inne zalecenia,wiec sluchaj swojego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Malo mi:) Mialam zabronione,masci rozmiekczaja blizny i moga sie rozejsc,ale co lekarz ,to inne zalecenia wiec sluchaj swojego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Malo mi:) Mialam zabronione,masci rozmiekczaja blizny i moga sie rozejsc,ale co lekarz ,to inne zalecenia wiec sluchaj swojego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 lojojoj;) to sie powysywalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carzone Napisano Kwiecień 27, 2010 do koralka3 jaki rozmiarek Ci wyszedł z tych 375 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 carzone - wyszło mi D takie w sam raz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 cholera janess widzialam twoje cuda i pamietam tam z DOBRE D bylo , jak to za male ???? szczegolnie ze ty na prawde szczupla jestes... Veraderm to zel taki klejacy , gesty , jak sie nim posmaruje to mi zakleja te blizny i tworzy ochrone... kupilam swoj PIERWSZY stanik - 80 D :-) , super happy ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pralineee 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 JANES witam gdzie sie podziewałas hmmmm? co tam ja juz jestem po:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pralineee 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 JANES witam gdzie sie podziewałas hmmmm? co tam ja juz jestem po:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 Boobsie jak juz sie ma "cos",to chce sie wiecej i wiecej...;) Praline gratuluje:),zadowolona? Przezylam ogromny remont i juz nigdy nic nie bede remontowac w swoim zyciu,jeszcze nie doszlam do siebie,zadnych remontow,pracownikow ,kurzu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMPLANTY NIE SĄ WIECZNE Napisano Kwiecień 28, 2010 Powiększenie piersi nie jest operacją, o której można zapomnieć na zawsze. Jeżeli rozważasz powiększenie piersi i masz 25 lat, to do końca życia będziesz musiała wymienić implanty dwa lub trzy razy. Dlatego pomyśl o zabezpieczeniu finansowym, np. na wypadek wymiany implantów z powodu powikłań. Tak radzi 24-letnia Katie Long, której pierwsze implanty okazały się zbyt twarde i ciężkie, więc miała wrażenie, jakby jej klatkę piersiową przygniatał ogromny ciężar. Musiała poddać się zabiegowi usunięcia starych i włożenia nowych, mniejszych. Stare, warte ok. 12 tys. zł, wylądowały w koszu na śmierci, a za drugą operację musiała zapłacić tyle, co za pierwszą. W ciągu pierwszego roku po operacji 13 proc. kobiet jest ponownie operowana z powodu pęknięcia implantu. Po pięciu latach ryzyko to wzrasta do 10 proc., ale 2026 proc. kobiet musi poddać się zabiegowi korygującemu rozmiar i kształt implantów. 85 proc. implantów pęka po upływie 15 lat. http://www.kobieta.pl/drukuj/artykul/wszystko-czego-nikt-ci-nie-powie-o-implantach-piersi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMPLANTY NIE SA WIECZNE Napisano Kwiecień 28, 2010 Powiększenie piersi nie jest operacją, o której można zapomnieć na zawsze. Jeżeli rozważasz powiększenie piersi i masz 25 lat, to do końca życia będziesz musiała wymienić implanty dwa lub trzy razy. Dlatego pomyśl o zabezpieczeniu finansowym, np. na wypadek wymiany implantów z powodu powikłań. Tak radzi 24-letnia Katie Long, której pierwsze implanty okazały się zbyt twarde i ciężkie, więc miała wrażenie, jakby jej klatkę piersiową przygniatał ogromny ciężar. Musiała poddać się zabiegowi usunięcia starych i włożenia nowych, mniejszych. Stare, warte ok. 12 tys. zł, wylądowały w koszu na śmierci, a za drugą operację musiała zapłacić tyle, co za pierwszą. W ciągu pierwszego roku po operacji 13 proc. kobiet jest ponownie operowana z powodu pęknięcia implantu. Po pięciu latach ryzyko to wzrasta do 10 proc., ale 2026 proc. kobiet musi poddać się zabiegowi korygującemu rozmiar i kształt implantów. 85 proc. implantów pęka po upływie 15 lat. http://www.kobieta.pl/drukuj/artykul/wszystko-czego-nikt-ci-nie-powie-o-implantach-piersi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pralineee 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 bardzo zadowolona z pracy z wielkosci nie bardzo za MAŁE!!! za dwa lata robie drugi raz 350cc co tam u Ciebie remont no to współczuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 mnie tez czeka niedlugo remont, a bardziej urządzanie mieszkania deweloperskiego.. ale postanowiłam sie nei spieszyc i wprowadzic jak wszystko sie skonczy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach