Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz z B

urodziła murzynka

Polecane posty

Gość Mariusz z B

Witam Jestesmy z zona małzestwem 5 lat a w zwiazku 9 ,bardzo sie kochamy,jesteśmy nierozłonczni i wiele przeszlismy razem.Ale 2 tyg temu urodził nam sie syn murzynek,mulat sam niewiem jak to napisac poprost czarny,pomyslałem ze zona mnie zdradziło choc ufam jej i sam niewiem czy mogła by to zrobic,gdy zapytałem czemu dziecko jest czarne ona sie obraziła i powiedziała ze to moze byc od tego ze codziennie pije sok z czarnej pozeczki ale ja tak go lubie czy to mozliwe, powiedziała ze ostatnio wyszły takie nowe badania ,jak to jest,zeczewiscie pije duzo tego soku

hehe, dobre z tym sokiem, ja tez codzinnie pije sok z czarnej porzeczki, i mam synka blondynka o niebieskich oczach, fajny kawal, lubie sie posmiac przed snem , hehehe :)

zgadzam się z poprzedniczką :D:D:D. Ludzie większych głupot to już nie możecie wymysleć :D:D

dziewczyny a ja sok bananowy pije,to co wyjdzie:p hahahahahaha bo w sumie to tez moze byc murzynek:p hihihihhi

Gość ebambiiiiiiii
w rodzinie mojej ciotki też tak było, ale tam babka wmawiała, że pierworodna córka ma ciemna karnację b pije dużo soku z marchwi. paręnaście lat później facet zrobił test i okazało sie że córka jest ale innego ojca. baby są naiwne. myślą, że sie we wszystko uwierzy. facet zaczął myśleć jak się urodziło 3 kolejnych dzieci i wszystkie były blondynami.

Gość koronkowa panna
a jak ja lubie marchwiowy to mam sie metysa spodziewac czy jak? ;)

koronkowa panna,pewnie rude dzieciątko bedzie:) a co maja powiedziec pannyco pija soki truskawkowe?? hahahahaha

Gość aska1234567
ja pije sok marchewkowy,chyba moje dziecko bedzie zolte heheheheheheheheh dobre :)

Gość Mariusz z B
Matko kobiety co wy mi tu pleciecie,o bananach i truskawkach ,fajnie sie smiac z czyjegos nioeszczescie,małzestwo mi sie sypie a wy macie ubaw

Gość aska1234567
buuhahahaa:) to zrob test i po sparwie

przestan nam tu bzdury pierdolic:p chociaz powiem ci ze szybko humor mi poprawiles wiec chyba powinnam ci podziekowac:P

Mariuszu może po prostu żona poszła sobie w bok... i nie Ty jesteś tatusiem WASZEGO dziecka...

Gość ebambiiiiiiii
facet fakt jest taki OD SOKU PORZECZKOWEGO NIE CIEMNIEJE SKóRA NOWORODKóW A JAK SCIEMNIAłA TO TEN SOK MAMA MUSIAłA PIć W TOWARZYSTWIE KOGOś CIEMNOSKóREGO

Gość Mariusz z B
Ale niechce urazic zony ,jesli jej powiem że chcę zrobic badania a to sie okaze że naprawde przez sok,to mi niewybaczy ,moze porozmawiac z lekarzem najpierw ,a moze podmienili.,dazyło sie to komus

Gość ebambiiiiiiii
nadiewa a dlaczego nie wolno pić soku z kiwi?

Badania? Jakie badania? Nigdy skóra nie będzie ciemna od soku z porzeczki :/ albo udahesz takiego lekko... albo rzeczywiście jesteś mało rozgarnięty chłopie, bo zona robi Cię w balona albo Ty nas :P

Gość Mariusz z B
Napewno mnie niezdradziła pytałem

I myślisz, że jakakolwiek kobieta powiedziałaby Ci, że Cię zdradza z czystym sumieniem. O nie sądzę.

Gość ebambiiiiiiii
to jeszcze potwierdź, zrób badania na ojcostwo... a jak myślisz, że podmienili to ona tez może zrobić takie potwierdzające że jest matką. ale chyba nie sądzisz, że jak się puściła i urodziła dziecko, to ci się przyzna..

ok,podsumujmy,autor tekstu to idiota robiący nas w balona ale ,,,,,, temat mozna pociagnac dale.podoba mi sie.dziewczyny poradzcie mi banany czy moze sok z ananasa zatem? hahahahahahahahahahah

Gość ebambiiiiiiii
kakao, ciekawe czy zadziała

Gość aska1234567
pytales i myslisz ze by sie przyznala :(:(:( skoncz to bo glupoty piszesz

hehehe... no tak tak... słyszałam o takich przypadkach :D od soku z czarnej porzeczki i aronii rodzą się Murzyni od soku bananowego i ananasowego żółci a od dużych ilości cappucino i kawy z mlekiem mulaci... a od kiwi - ufoki HAHAHA :D hehehe... dziewczyny jak będziecie planować ciąże, puważajcie na to co pijecie... hehehe... bo nigdy nic nie wiadomo :D