Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodddda

o co chodzi please weidz i doradz mi!!

Polecane posty

Gość jagodddda

pokłóciłam się bardzopowąznie z pewnym człowiekiem na którym mi zalezy.Dość pózno się zorientowałam że mi zalezy na nim...sprawa jest zajebiscie skomplikowana nie będe jej opisywała bo powiecie ze nic z tego nie będzie.ALE ja nie chce innego faceta.Ja chce tego!!!i pisze do niego na gg i na kom napisał mi tak cytuje "Twoj upor i ambicja w stosunku co do mojej osoby sa dosc ograniczone i ograniczaja sie do tel,sms`a lub gg dlatego podziękuke" Co miał na myśli::)i co ja moge jeszcze zrobić..poza skoczeniemz mostu jestem za dużym tchórzem na takie desperackie kroki.Nie umiem czytac miedzy wierszami a to człowiek który mimo ż jest bardzo szczery nieraz posługuje się szyfrem i trzeba się domyśleć.Prosze o interperacje tych słów!!

Gość przypuszczam że
masz pojechać do niego do domu z bukietem róż i rzucić sie mu do stóp.. Albo wziązc udział w programie wybacz mi:)

Tu nie ma co interpretować widocznie w realu mniej ci zależało niż w smsach czy na gg. Reasumując noma

Gość nie przekonałaś go
sms czy gg to puste słowa musiałąm dac mu niezle popalić:O

To że dała mu popalić to jest pewne (czyt. między wierszmi: Twoje słowa były puste i nic za nimi nie szło)

Gość pojedz do niegoo
sms gg to nie to samo.Ale upewnij sie czy on coś jeszcze czuje do CIEBIE