Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Młodaaaaa D

trzeba czytac ultoki D

Polecane posty

Gość Młodaaaaa D

Witam :) nie czytałam wszystkich wypowiedzi tutaj, ale jestem jedna z najmłodszych dziewczyn , które biorą cyprest ... nie mam jeszcze 18 lat :P ale niektore pytania mimo wszystko mnie smiesza:P przeciez dziewczyny wszystko macie napisane na ulotce:P jesli chodzi o antykonpecje :P mnie to w sumie nie inteeresuje jeszcze ale ulotke czytałam uważnie ;p jest to środek antykonepcyjny, ale jego zadaniem jest bardziej regulowac hormony :) dlatego nie powinien sluzyc jedynie jako lek antykonpecyjny lekarz przpeisal by Was strditil :D czy jak tam jesli tylko o to by chodzilo ;p ja zaczełam brac go w 5 dniu okresu :P i w tym przypadku zeby nie \"wpasc\" trzeba przez 7 dni dodatkowo sie azbezpieczyc i tyle :) TAm WSZYSTKo jest napisane :). A jesli chodzi o tycie , poprawienie cery itp ... przeciez kazda z nas jest inna i trudno okreslic jak zareagujemy na tabletke nie ;> ja tam jestem zadowolona :D a biore juz 5 opakoanie :) wszystkie objawy ustąpiły , poprawila sie cera okres mam w porzadku regularny i normlane krwawienie:) a jesli chodzi o wątrobe to moj lekarz powiedzial mi że moge brac lek przez 3 lata, jak tam ktos wczesniej pisał to nie zabije:) prosze Was :) tylko zaproponował profilaktyczne zbadnie watroby gdyby cos sie działo :) poczytajcie dziewczyny ulotki, , porozmawiajcie z lekarzem i nie panikujcie :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować