Gość Młodaaaaa D Napisano Listopad 24, 2008 Witam :) nie czytałam wszystkich wypowiedzi tutaj, ale jestem jedna z najmłodszych dziewczyn , które biorą cyprest ... nie mam jeszcze 18 lat :P ale niektore pytania mimo wszystko mnie smiesza:P przeciez dziewczyny wszystko macie napisane na ulotce:P jesli chodzi o antykonpecje :P mnie to w sumie nie inteeresuje jeszcze ale ulotke czytałam uważnie ;p jest to środek antykonepcyjny, ale jego zadaniem jest bardziej regulowac hormony :) dlatego nie powinien sluzyc jedynie jako lek antykonpecyjny lekarz przpeisal by Was strditil :D czy jak tam jesli tylko o to by chodzilo ;p ja zaczełam brac go w 5 dniu okresu :P i w tym przypadku zeby nie \"wpasc\" trzeba przez 7 dni dodatkowo sie azbezpieczyc i tyle :) TAm WSZYSTKo jest napisane :). A jesli chodzi o tycie , poprawienie cery itp ... przeciez kazda z nas jest inna i trudno okreslic jak zareagujemy na tabletke nie ;> ja tam jestem zadowolona :D a biore juz 5 opakoanie :) wszystkie objawy ustąpiły , poprawila sie cera okres mam w porzadku regularny i normlane krwawienie:) a jesli chodzi o wątrobe to moj lekarz powiedzial mi że moge brac lek przez 3 lata, jak tam ktos wczesniej pisał to nie zabije:) prosze Was :) tylko zaproponował profilaktyczne zbadnie watroby gdyby cos sie działo :) poczytajcie dziewczyny ulotki, , porozmawiajcie z lekarzem i nie panikujcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach