Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

Czy warto poświęcać się dla drugiej osoby...chłopaka?

Polecane posty

Gość mama_chlopakow
Wogole nie warto dla kogokolwiek sie poswiecac! Chyba, ze chcesz dostawac kopniaki od zycia

Gość chlopak . .
Jak dla mnie to taik :classic_cool:

Gość poka fote

Gość fdffff
Masz na mysli cos konkretnego?

Gość PUSH
zazwyczaj nie warto sie poświęcać dla faceta. chyba ze to juz zaawansowany związek.

zaszłam w ciąze, rzuciłam studia, poźniej ją straciłam, straciłam kontakt ze znajomymi ...

Gość rerer
Nie zabezpieczalas sie? :o

poświęcać sie nie warto dla nikogo, bo i po co? pomóc można ale nie poświęcać się bo sa potem nadmierne oczekiwania wdzięczności które zazwyczaj nie zostają zaspokojone.

Gość naszpikowanaaaaa
WAAARTTO!!!!!!! oj warto :) ale dla kogoś, kto również potrafi wszystko poświęcić dla Ciebie :)

Gość naszpikowanaaaaa
bo jeśli chcesz się poświęcić dla kogoś kto ma cię glęboko w dupie, to lepiej idź do klasztoru lub wolontariatu, przynajmniej się przydasz na coś...

to był wypadek przy pracy tak mozna powiedzieć, my niezabezpieczamy się wogóle, poprostu nie zalewa. Wiem że to do czasu bedzie sie udawało, ale ...

Gość blau
ciężko stwierdzić jak sie nie zna ludzi. ale skoro nic nie wspomina o ślubie,a Tobie na nim zależy to chyba powinnien być dla Ciebie sygnał że coś tu jest nie tak więc musisz zachowac instynkt samozachowawczy.

Gość rorka
NIE, NIE i jeszcze raz NIE!

"WAAARTTO!!!!!!! oj warto ale dla kogoś, kto również potrafi wszystko poświęcić dla Ciebie " a to są takie Matki Teresy jeszcze na Świecie? :D "bo je¶li chcesz siê po¶wiêciæ dla kogo¶ kto ma ciê glêboko w dupie, to lepiej id¼ do klasztoru lub wolontariatu, przynajmniej siê przydasz na co¶..." akurat zbyt egoistyczny jestem na to...

Gość rozni sa ludzie
ja Ci powiem ze warto. I to nie tylko dla chlopaka. Ale jak Ty sie nad tym zastanawiasz - to moze jednak nie warto? ;)

ja mam 22 lata wiec mam czas ale juz mamy spory staż, on ma swój wiek wiec wydaje mi sie ze bardziej powinno mu zależeć, na ślubie na dziecku

Gość rozni sa ludzie
jedni zyja dla siebie inni zyja dla innych. A kazdy niech robi to, co sprawia mu najwieksza radosc ;)

mysle zeby zmienic wszystko w moim zyciu, wynajac jakis pokoj z kolezanka, zaczac od nowa

jak do życia macie tak samo poważne podejscie jak do antykoncepcji to ja sie nie dziwie ze on sie nie chce zenic...

Gość adaskost
slonko21 napewno nie warto sie poświęcać i nic robic dla kobiet... niestety wszystkie jestescie takie same :(

gdyby bardzo sie ciązy bał to pewnie bez gumki ani rusz by było tak jak na poczatku związku

heh po prostu mu bez gumy wygodniej :) jakby chcial miec dzieci toby - jak to mowisz - zalewal a nie uciekal. jakby chcial z Toba zalożyć rodzine toby juz sie oświadczyl. lipnie to widze...