Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

Czy warto poświęcać się dla drugiej osoby...chłopaka?

Polecane posty

Gość adaskost
slonko 21 chcialbym wkoncu nataki kiedys trafic ale napewno nie prędko...a co do tego co piszesz jesli zdecydowal sie z toba na sex bez gumki i zabezpieczenia to powinien wiedziec jakie sa tego konsekwencje i zachowac sie jak nalezy

idz pgadaj z dziekanem,moze bedzie mozna wrocic na studia bez stracenia tych 2-3 lat...szkoda,ze tak szybko podjelas decyzje o rzuceniu studiow..moja kumpela urodzila na 3-im roku i skonczyla wszystko pieknie lasdnie:)

ze studiami nie da rady, teraz mam prace i życie toczy się dalej. Wczoraj się kochalismy sie on spytał czy może, ja na to to zależy czego chcesz(chodziło mi o to ze jak chce dziecka to niech zalewa) ale nie zrobił tego

Gość adaskost
slonko...dzidziuś to wspaniala i kochana osobka..ale musicie oboje tego chciec a odnosze wrazenie ze twoj facet niekoniecznie... musisz z nim powaznie pogadac..i pozwol mu brykac bez czapeczki tylko wtedy jak bedziesz jego pewna...pewna tego ze chce sie z toba zwiazac ze chce byc naprawde ojcem dla dzidziusia. Musisz byc pewna ze jak bedzie dzidzius w drodze nie oleje cie i nie zostawi

exactly sex bez gumy jest wygodniejszy dla faceta, ale czy zgadzasz sie zachodzic w ciaze bez pewnosci ze on Cie w tym wesprze?...

Wydaje mi się ze zajmie się w takim wypadku mna i dzieckiem, bo gdy pytałam co bedzie jak wkońcu zajde w ciąże, to on na to że bedziemy mieli małego o....(od jego nazwiska). On też chce miec dziecko tyle ze nie teraz a po ślubie

Gość gtgtgggggggggggg
te twoj facet to jakis niedojrzały debil :/ zal mi cie ,zrobil ci dziecko ,nie ma cie slubu ale patologia:/

Gość nie znasz się
kochana, w trakcie seksu faceta pytasz czy chce dziecko i od tego uzależniasz czy ma skończyc w Tobie czy nie ?! nienormalna jesteś ....przecież faceci wtedy nie potrafią logicznie myśleć, chcą się tylko spuścić.... nie myśli o Tobie poważnie a Ty się dla niego chcesz poświęcać ? pokaż mi faceta który bez ślubu planuje dziecko.... oni nie planują ślubu bo im do utraty wolności niespieszno a ty myślisz że on odpowie twierdzaco na pytanie o dziecko w czasie seksu wracaj lepiej do książek małolato

nie obrażaj mnie ok! tak naprawde to czuje sie pewna jego zamiarów, tak naprawde to mieszkamy razem. A slub to spory wydatek i ..., z drugiej strony to co on zmieni. Lepiej zyc bez slubu niz go wziasc i sie rozejsc, prawda?

Gość karina85
droga słonko21 rozumiem cię nie słuchaj innych .... ja jestem w podobnej sytuacji mam dwójkę dzieci i nie jesteśmy też małżeństwem.