Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany facet 34 lata

Co zrobic

Polecane posty

Jestem z laska od marca,mieszkamy razem od sierpnia. Wczoraj cos mnie tknelo i zauwazylem ze flirtuje z jakis kolesiem przez gg. Pisze mu ze nie maoze doczekac sie spotkania itd. Po konfrontacji twierdzi ze to nic nie znaczy. Powiedzcie czy to normalne zwracac sie do kogos obcego \"sloneczko\"? Albo przepraszac ze musiala wczoraj sie wylogowac bo ja wrocilem do domu i nie chciala mi sie tlumaczyc bo to nie moja sprawa. Pisze z nim od okolo stycznia nigdy go nie widziala. Podobno ma dziewczyne.. Mysle ze spotkaja sie niedlugo. Cale zycie mi sie wali,tak bardzo ja kocham.... CO zrobic?

Rozmawiamy i ona twierdzi ze to nic nie znaczy. W.g niej to normalnie tak zczule sie zwracac do niego. Dziwne ze do innych ta sie nie zwraca.

Gość na przykład...................
co robić? Zastanowić się nad tym co w tobie nie tak. Skoro flirtuje w Internecie, to wygląda na to, ze czegoś jej brakuje... Wam to się wydaje, że skoro już zdobyliście dziewczynę, to nie należy już robić nic. Teraz widzisz, że aby związek trwał trzeba się trochę o to postarać i widząc wygasające ognisko podrzucić parę nowych szczapek. Wyraźnie w waszym związku nikomu nie chce się podrzucać tych drewienek i każde liczy, że ktoś to za was zrobi. A ogień dawno już zgasł...

Ma 25 lat

Wydaje mi sie ze robie wsystko aby bylo dobrze. Tyram jak wol itd...sam juz nie wiem. Totalna masakra

No właśnie tyrasz jak wół... A ona sama w domu :) Nudzi się... Może za mało czasu jej poświęcasz. Dobrze jej bo ma kasę ale zaczyna jej ciepła brakować :o 🖐️

Gość na przykład...................
to nie o tyranie chodzi. Co ci po kasie jak nie będziesz miał jej z kim dzielić? Widocznie tak się przejąłeś "tyraniem" że dla niej nie masz już ani czasu ani siły. Obudź się zanim nie będzie za późno. Bo póki co ty tyrasz a ona siedzi w domu i się nudzi. I szuka po prostu tego, czego jej brakuje

Nie Cardinale ona pracuje wiec nie siedzi w domu. Nie wiem co robic,nie moge jej ot tak rzucic i wszystkiego przekreslic :-( Z nikim nigdy mi tak dobrze nie bylo rozumiemy sie bez slow ....itd

Myslicie ze ja zaniedbuje? Ja tez mam duzo przyjaciolek ale jakos nie jest dla mnie normalne zeby zwracac sie do ktorejs "sloneczko"

To nie jest prowokacja...

Ale ktoś jej dał bardzo dużo tego czego od ciebie nie dostaje. Czyli ciepło, zainteresowanie. Internetowy romans to też romans :) Zwłaszcza że mają zzamiar to przenieś do reala. Z tego co piszesz to to więcej niż przyjaźń.

chyba bym nie mogła byc z facetem desperatem :O

Aha czyli jestenm desperata? Dlaczego ? Bo ja kocham nad zycie ? Bo nie wiem co robic? Mam zlamane serce,pierrrdolca dostaje

Załamany, Ty masz 34 lata? Chyba liczone na Merkurym :O I nie pisz, że rozumiecie się bez słów bo zakłdając ten topic właśnie dałeś dowód, że tak nie jest. Wziąłeś sobie młodą doopę to musisz jej zapewnić atrakcje, albo za Ciebie zrobi to "słoneczko" :classic_cool:

Popieram wypowiedź kasiuni686. Porozmawiaj z nią, przede wszystkim powiedz jej o swoich odczuciach i obawach, że sprawia Ci przykrość pisząc w ten sposób z tym \"kolegą\" i poproś ją o zakończenie tej znajomości jeśli dla niej nic to nie znaczy. Jeśli jej zależy na Tobie uczyni to bez wahania.

Ojejku, ale mi mecyje :o Nie może sobie poflirtować w sieci :classic_cool: ja tak robie....i co w związku z tym ...? :P

Gość dziwie Ci sie
ze uwiklales sie w zwiazek z niedojrzala malolata. bo dla mnie 9-letnia roznica wieku jest ogromna. niestety 25letnie pieknosci zwykle tak zwracaja sie do kolegow, kolezanek, i to dla nich jest normalne. dla dojrzakego 34letniego faceta to juz powod do zazdrosci i gniewu. moim zdaniem powieniens dac sobie na luz, przeczekac, poobserwowac. byc moze laska szuka wrazen. byc moze nie ma nic na sumienu.. na razie mozesz gdybac. a moja rada? nie ma wolnych i rowniez fajnych kobiet w stosownym wieku???????

Załamany facet 34 lata Aha czyli jestenm desperata? Dlaczego ? Bo ja kocham nad zycie ? Bo nie wiem co robic? Mam zlamane serce,pierrrdolca dostaje jakbys nie był desperatem pogrywał byś z nią tą samą kartą a nie szukał ratunku na kafe :O

Powiedz v33 i co by mi to dalo?? CO bylby to za zwiazek one romansuje przez net,ja zaczne to samo i wszystko bedzie okey? Spotka sie z nim w realu na kawe? Nie wiem....

Gość dziwie Ci sie
jedyna i najlepsza rada - znajdz sobie kobiete w stosownym wieku. 30+. malolaty zostaw dla chlopcow w jej wieku, niech sobie romansuja przez gg, nazywaja sie sloneczkiem itp. jestes dojrzalym do powaznego zwiazku facetem, czemu tracisz swoj czas?

Świetnie, brawo, kopiecie leżącego. Czy nie widzicie że on nie chce waszych ocen, tylko rady !!! A Wy z uporem maniaka tylko dołujecie człowieka. Czy już nikt nie moze okazać wrażliwości na ludzkie cierpienie. Nie ważne ile ona ma lat, nie ważne jakich wrażeń szuka ten człowiek ją kocha i cierpi że coś nie tak jest w ich zwiazku. Nie stracie się pomóc tylko od razu oceniacie ludzi po suchych faktach.

Milosc i wiek raczej nie maja nic ze soba wspolnego.

Dzieki Ewcia...

Gość dziwie Ci sie
w tym wypadku maja! bo za tym stoi DOJRZALOSC! skoro lubisz cierpiec - pozostaje tylko zyczyc Ci wiecej powodow do tego cierpienia. otworz oczy chlopie!!!!