Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam....

kiedy zorientowalyscie sie ze jestescie w ciazy

Polecane posty

? ;)

Cos nie tak z pytaniem?? Bo ja pod koniec 3 miesiaca ;) Wszystko ok... tylko martwilam sie potem ze zdarzalo mi sie piwo pic, a nic o ciazy nie wiedzialam. No ale to podobno niegrozne ;)

Gość ja się zorientowałam
dwa dni po spodziewanym terminie @. Nic specjalnego ie czułam, ale zrobiłam test bo musiałąm wziąść leki na allergię, a one są przeciwskazane w ciąży i wolałam nie ryzykować:) No i wyszły dwie kreseczki:)

no to tez tak przy okazji sie dowiedzialas ;) Chociaz byla to radosna nowina? ;)

Gość ilonanananananaa
ja 5 tygodni od zaplodnienia, klucie w brzuchu bardzo bolesne, spalam caly dzien, zawalilam szkole i prace, myslalam ze umieram, spalam jak glupia, a i mialam ochote na sex ciagle. Poronilam w 7 tygodniu dostalam normalny okres, ale duzo rozych skrzepow i jakis zyl wyplywalo/ Bylam w szpitalu, mowilam ze jestem w ciazy bo test pokazal, a oni ze nie bo mam okres. takie zycie, jest ciaza i jej nie ma, taka nasza fizjologia, nie ma co brac do glowy

4 dni po spodziewany terminie @. Byłam na głodówce oczyszczającej i nie dostałam okresu- pomyślałam, że to skutek uboczny ale dla świętego spokoju zrobiłam test- pojawiły się 2 kreski:) Nie wierzyłam, bo staraliśmy się z mężem 8 miesięcy i nic nie wychodziło, a gdy już daliśmy sobie spokój w końcu się udało:) Szybkie wychodzenie z głodówki itd, a dziś już prawie kończę 36 tc:)

Gość ja jakos tydzien po
spodziewanej miesiaczce. Zrobilam test ;)

Gość super wakacje
wracamy samochodem 3 dni przed spodziewanym okresem, siedziaąłm z tyłyu z córką i poczulam mdłości tak przez 1-2 godziny, (pomyslałam przez chwilę, ze jestem w ciązy) wróciliśmy i gdy nie dostałam okresu, zrobiłam test, potem drugi i 3 i wszytsko było jasne