Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szeptucha

pytanie o doładowanienie w orange

Polecane posty

wiem,że niektórzy uznają,że to głupie pytanie,ale ja naprawdę nigdy tego nie robiłam,więc skąd mam wiedzieć? chciałam synowi kupić na mikołaja doładowanie do komórki,czy,jak kupię już teraz to ono nie straci jakiejś ważności? czy to musi być specjalne doładowanie do pakietu mix,czy po prostu wystarczy,że powiem o jaką sieć mi chodzi? wolę tutaj wyjść na głupa,niż w sklepie :D

Gość steffanek
jak mu kupisz karte zdrapke to nie straci ona waznosci :P

Gość steffanek
no karty z doladowaniem, sa jeszcze te na paragonach

Gość steffanek
eheh nie one tez nie traca zreszto na nich jest termin waznosci na kilka lat zazwyczaj pozdrawiam

Gość jak przejdzie ci zauroczenie
idz do sklepu i popros o doladowanie w orange na np 5o zl. niezaleznie czy dadza ci karte do zdrapywania czy wydrukuja paragon - nie musisz doladowywac od razu. zawsze podana jest data waznosci na karcie i paragonie

dziękuję wszystkim (wszystkim dwóm :D ) ,zostałam oświecona,tu nie chodzi o lata,a o te kilka dni w sumie,bo gdzieś mi się obiło o uszy,że doładowanie jest ważne przez jakis czas i w ogóle nie wiedziałam jak się to kupuje

Gość doładowanie jest ważne
na jakis czas - w zależności od tego za ile jest to doładowanie bo jak za 25 zł to przedłuza o miesiąc i chyba w tym sensie ta ważnośc :)