Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kuurczepomocy

brzydka zaczerwieniona swedzaca skora jkby liszaje heeelp

Polecane posty

Go艣膰 kuurczepomocy

witam obudzilam sie dzis rano i zamarlam policzki czerwone szorstkie i swedzace :( wczoraj chodzilam troche po tym mrozie ale zabezpieczyla sie kremem... zna ktos ajkies sposoby kremy masc?? mam bardzo wrazliwa skore naczynkowa i meczy mnie to

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kuurczepomocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uupupupupupu

Udost臋pnij ten post

sprobowa艂abym maseczki mocno nawil偶aj膮cej i pozniej krem do skory podraznionej... czasami od wody robia mi sie takie rzeczy na czole :/ a wyzej wymieniony sposob mi pomaga..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uupupupupupu
dzieki a masz jakas sprawdzona maseczke i krem??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uupupupupupu
???

Udost臋pnij ten post

tak, mam , ale to co mi pomog艂o, niekoniecznie musi pom贸c tobie maseczka z witamina e z body shopu, w takim rozowym opakowaniu krem: avene do skory delikatnej i podraznionej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uupupupupupu
no tak ale i tak musze czegos wyprobowac bo bardzo mnie to drazni i przeszkadza :(

Udost臋pnij ten post

w aptekach powinni mie膰 pr贸bki tego kremu avene, jak p贸jdziesz, to powinni ci da膰 ma艂膮 tubeczk臋 na spr贸bowanie. Je艣li chodzi o t膮 maseczk臋, to nie wiem czy w body shopach maj膮 pr贸bki...

Udost臋pnij ten post

Ja mia艂am co艣 takiego na nogach - m臋czy艂am si臋 ca艂e lata - sw臋dzia艂o okropnie. Nic nie pomaga艂o, a偶 posz艂am do M膭DREJ lekarki, kt贸ra powiedzia艂a, 偶e to od stresu - jak si臋 o tym dowiedzia艂am i uwierzy艂am jej - to przesz艂o samo. Ale u ciebie to mo偶e rzeczywi艣cie od zimna - smaruj ma艣ci膮 z wit. a - dla mnie to ma艣膰 na "wszystko" i faktycznie pomaga.

Udost臋pnij ten post

wkurzona... przyczyn mog膮 by膰 naprawd臋 dziesi膮tki... ja ju偶 mia艂am r贸偶ne dziwne sk贸rne problemy od stresu (usta tak wyschni臋te, ze jak m贸wi艂am p臋ka艂y...nic kompletnie nic nie pomaga艂o.... sesja min臋艂a, usta si臋 "naprawi艂y) Mia艂am nawet co艣 na zasadzie "liszaja" na brodzie a okaza艂o si臋, 偶e jestem uczulona na klej do tapet, a w tym czasie w domu mia艂am remont... Wyjecha艂am na wakacje, 2 dni i to co艣 z brody znikn臋艂o... Nie mog臋 nosi膰 we艂nianych rzeczy.... bo nawet twarz mi si臋 podra偶nia w ten spos贸b i od razu wyst臋puje zaczerwienienie i sw臋dzenie.... Nie powinnam nosi膰 ciemnych ubra艅, bo jest w nich wi臋cej nieprzyjaznych dla sk贸ry barwnik贸w... nie b臋d臋 wymienia膰 偶ywno艣ci... bo jakbym mia艂a wykluczy膰 z mojej diety to co wr臋cz nakazywali mi dermatolodzy... nie jad艂abym nic, ani nie pi艂abym nic.... Og贸lnie trafi膰 na dobrego dermatologa, kt贸ry zna si臋 na rzeczy graniczy z cudem... Ja przetestowa艂am na sobie setki krem贸w ma艣ci gotowych i robionych na zam贸wienie, tabletek itp.... I je艣li chodzi o mnie na "ci臋偶kie" stany sk贸rne zostaj膮 mi tylko ma艣ci sterydowe.... staram si臋 ich unika膰...wiadomo.... Przyczyn臋 takiego stanu sk贸ry jest naprawd臋 trudno znale藕膰, a jeszcze trudniej wyeliminowa膰.... Polecam Te specyfiki do mycia z parafin膮...艣mierdz膮, ale idzie si臋 przyzwyczai膰.... a sk贸ra jest po nich naprawd臋 mniej podra偶niona ni偶 po myd艂ach, nawet najdelikatniejszych....

Udost臋pnij ten post