Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfsdjkhdfskjsdfk

Pojemna, czarna torba

Polecane posty

Gość hfsdjkhdfskjsdfk

Szukam na Allegro i ogólnie w sklepach pojemnej, czarnej torby (najlepiej z jakiejś eko skóry). Jest ich teraz zatrzęsienie ale ja potrzbuję takiej prostej, najprostszej - gładkiej, bez jakiś wzorkow czy kokardek. Jeśli nasuną się wam jakieś linki to bardzo proszę :)

Gość margolkowaa
sorry ale ta torba wyglada okropnie i tandetnie , raczej jakby byla z PCV niz z ekoskory blee:O moz ewarto zainwestowac i kupic porzadna torbe z naturalnej skory?? nie weim czemu taki jest szal na ta tandete z ekoskory, tym bartdziej ze np w sieciowkach maaj takie ceny ze w porzadnym sklepie z galanteria dorzucisz 100 albo i mnie i masz prawdziwa skore , od razu wyglada sie lepiej niz z ta kiepska jakosciowa taniochą, i fasony tez sa bardziej wyrafinowane i klasyczne

Gość ok a mi sie podoba
ta torba jest sliczna :) widzialm na allegro tez inne kolorki :) poza tym atmosphere tpo dobra firma :)

Gość no ladna jest sama ja kupilam
tylko ze szara :)

Gość kajak majak
jasneee pewnie to sama osoba pisze to o tej torbie jezu nie mam nic do tego co sprzedaja na bazarkach ale ta jest wstretna:o:O to wyglada jak tani plastik a nie skora nawet nieprawdziwa ogolnie obrzydlistwo taki bezkształtny tandetny worek:O nie reklamujcie tego bo sie osamieszacie

Gość jakajaka
ja swoja kupiłam w H&M na działe dzieciecym:D jest to czarny worek z mieciutkiej skórki była obwiązana kokardka kolorową w krate ale ją odpiełam i wyglada slicznie, dałam za nią 30zł

Gość Hania_Pe
Gość ambasadorka rozporka
atmosphere to jeden z producentow dostarczajacych ciuchy do sklepow PRIMARK w UK, te torby tam gora kosztuja 8-10 funtow. Nie jest to dobra firma, jest to firma bardzo tania produkujaca tanie i niezbyt dobre gatunkowo kopie modeli innych lepszych firm. Ja jak bylam w anglii to obkupilam sie w ciuchy z primarka bo nawet w polsce tak tanio nie kupisz.Nie jestem snobka i staram sie znalezc tanie i ladne ciuchy niekoniecznie najleoszego gatunku (hehe lece na ilosc nie jakosc:P),ale przynajmniej sie nie oszukuje ze sa one z dobrej firmy:) a najlepiej laczyc badziewia z porzadnymi rzeczami i tworzyc swoj unikalny styl.

Gość panienka bez okienka
http://torebkidamskie.edu.pl/2010/09/17/czas-na-sciaganie-%E2%80%93-worki-i-sakiewki/ Uwielbiam torby wielkie i workowate. Dobrze że są teraz modne, to zrobię zapasy na kilka sezonów. Bo tak to musiałam w działach męskich szukać odpowiedniej torby, żeby mi się wszystko zmieściło.