lolcia29 0 Napisano Listopad 24, 2008 miałam usuwany polip szyjki macicy, dzisiaj dostałam wynik po łacinie i niewiem co znaczy (wizyta u gina dopiero za 2 tyg) może ktoś z Was umie rozszyfrować tę łacinę: 1. polypus cervicalis 2. endocervix normalis 3. endometrium in statio proliferationis Może gdzieś zrobiłam błąd literowy bo spisywałam z karty informacyjnej gdzie jest bardzo niewyraźnie wynik napisany Bee wdzięczna za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andziabar4 Napisano Listopad 24, 2008 tez mialam usuwany polip szjki macicy i tez mam wynik po lacinie(nawet teraz do niego zajrzalam) ale ja jutro bede u lekarza to bede wiedziec wiecej, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolcia29 0 Napisano Listopad 24, 2008 to bedę wdzięczna za napisanie jutro co i jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andziabar4 Napisano Listopad 24, 2008 pewnie ze napisze:-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noctua Napisano Listopad 24, 2008 Twoje wynikji oznaczają: polypus cervicalis-polip szyjki macicy endocervix normalis śluzówka kanału szyjki macicy normalna endometrium in statio proliferationis-błona sluzowa macicy w stadium poliferacji (namnażania, przyrostu komórek). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolcia29 0 Napisano Listopad 24, 2008 dzięki, ale tak na nasze :P czy mam się czymś martwić z tym namnażaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noctua Napisano Listopad 24, 2008 Nie to normalny etap w czasie cyklu u kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolcia29 0 Napisano Listopad 24, 2008 oj, wielkie dzięki, uspokoiłam się bo troszkę o tym rozmyślałam czy wszystko ok. Jeszcze raz dzięki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach