Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet XX wieku

Dlaczego kobiety to takie sknery i samsony ?

Polecane posty

Gość facet XX wieku

te na studiach by najchętniej nie pracowały , a jak mają biedniejszych rodziców to idą do pracy tylko by mieć na wydatki dla siebie, umiecie wydawać tylko na ciuchy, kosmetyki itd cała resztę najlepiej jakby facet stawiał: nie znam kobiet co do kina, teatru, kawiarni chodzą za własne pieniądze ...ja przestałem stawiać obrałem taktykę podobną do kobiet czyli cała kasa na mnie i wychodze na tym lepiej bo jestem lepiej ubrany zadbany itd niż ci co tracą kase na zachcianki kobiet...chcecie fajnie ubranych zadbanych facetow? zabierzcie czesc kosztow na siebie

Gość Poznaniak 85
poczytaj współczesne gazetki dla kobiet to się dowiesz dlaczego..

Gość minerrwa
to samo mogłabym powiedzieć o facetach :O

a idź ty koczkodanie jeden! ale uogólniasz.... pewnie studiujesz gdzieś na mazowszu :P dlatego te baby takie snkery u mnie my się z partnerem dzielimy wydatkami, a ja wręcz uwielbiam dawać mu prezenty - od tak sobie bez okazji i na przykład ostatnio kupiłąm mu takie fajne buciki fred perry za 300zł i co? dupo ty!

Gość ojejusku......................
Samsony? A co to znaczy? O_o

Gość facet XX wieku.
Samsony to ludzie myślący tylko o sobie , o swoich potrzebach itd...nie chcemy równouprawnienia ? każdy facet chce...ale nie na takiej zasadzie, że dostajecie nowe przywileje ale tracicie swoje dawne...

Gość ojejusku......................
Nigdy bym się nie domysliła, a już myslałam że chodzi o zdradę (Samson kręcił z Filystynką)dziwaczne określenie nie powiem hehehe

Gość Poznaniak. 85
siedze na tym forum już jakieś 5 lat ale nie chciało mi się zaczernić bo i po co ?:D zresztą moje poglądy są dość znane więc nikt mnie z toba nie pomyli :P