Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panowie odpiszcie

czy kazda dziewica jest kloda w lozku za 1 razem?

Polecane posty

Gość panowie odpiszcie

Gość paco rabannnne
tak

Gość przebij sobie skóre nożem to
zobaczymy czy to takie przyjemne. Tak włsnie jest jak tracisz dziewictwo. Ból niemiłosierny i kłodą nie jesteś tylko chcesz uciec.

eee..bez przesady...mnie nic nie bolalo...ale brak doswiadczenia dal znac...zreszta u mnie to szybko poszlo,nawet nie poczulam jak byl srodku i skonczyl szybciutko i tyle...wszystkiego sie trzeba nauczyc...

Gość ON 23
myślę ze każda dziewczyna ma inaczej jedną boli jedną nie ale ogólnie nie jesteśmy wstanie przewidzieć jak dziewczyna się zachowa jak ma pierwszy raz może krzyczeć z rozkoszy albo z bólu :P i oczywiscie ma znaczenie wiek !!! pozrawiam

Gość bezimiennaaaaaa
A ja za pierwszym razem ciągle pytałam sie czy "już" bo nic nie czułam :) i tak chciałam poczuc, że sie wierciłam i podobno to nieźle wyszło, potem miałam awanture czy aby na pewno byłam dziewicą!! Wiecie co, każdy przechodzi ten pierwszy raz inaczej, wcale nie jest powiedziane, że kobieta bedzie kłodą

z dziewictwem to jest tak: Kowalski opowiada w biurze, nie wiedziałem że ta pani Krysia była dziewicą, a pani Krysia opowiada koleżankom, jaki ten Kowalski napaleniemc rajstop nie zdążyłam zdjąć a już się spuścił....