Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika Kra....

Kobiety doradzcie, KIEDY postarac sie o dziecko??????

Polecane posty

Gość Dominika Kra....

Witam... Pierwotne plany zakladaly, ze roznica miedzy naszymi dziecmi bedzie okolo 2 lat. Maly 2 lata konczy w styczniu, ale w ciazy nie jestem. Z powodu roznych malych zamieszek, to nie jest istotne.... No wiec postanowilismy postarac sie o nastepnego brzdaca tak, by urodzilo sie w październiku/listopadzie 2009. Zeby mozna bylo gdzies na wakacje skoczyc i w najwiekszej ciazy nie chodzic latem. Ale z drugiej strony NIE MAM gwarancji, ze od razu zaskoczy (tak bylo w przypadku pierwszej ciazy). A nie chcemy, by byla duza roznica wieku miedzy dziecmi.... Nie wiem co robic... teraz akurat mam dni plodne ;-) Ale w sobote na przyklad jadlam tatar... Moze najpierw zrobic badania na toxo...cholera, a moze za duzo kombinuje na ten temat.....

za duzo kombinujesz;) ja tez tak kombinowalam, zreszta mamy dzieci w tym samym wieku ;) i myslalam dokladnie jak ty;)tyle, ze ja mam dni plodne za jakis tydzien:) wiec nie bede juz dluzej kombinowac, tylko idziemy na zywiol i zobaczymy, co bedzie:) bo gdy bede dalej czekala, az nadejdzie ten wlasciwy moment, to nigdy sie nie doczekam:D:D:D

Gość Dominika Kra....
No wlasnie, tez tak uwazam, ze przekombinowuje sprawe... No to my chyba tez pojdziemy na calosc... chyba uwiode dzis meza ;-)

nie chyba, a napewno tak zrob:D uwierz, wlasciwy moment moze nigdy nie nadejsc, wiec nie ma na co czekac;) tym bardziej, ze czytajac to forum wnioskuje, ze jesli chce sie dziecka, to nie tak latwo je poczac. my tez w tym cyklu zaczynamy starania :):):) wczesniej planowalismy czekac do nowego roku, nastepnie wakacje, wiec sama widzisz... mozna odkladac w nieskonczonosc, bo zawsze jest cos. powodzenia!!! :)