Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia19801

Pytanie do bardziej doswiadczonych

Polecane posty

Gość Madzia19801

Od jakiegos czasu oboje myslimy nad powiekszeniem rodziny. Nie mamy jeszcze dzieci. Niestety moj maz na 3 miesiace musial wyjechac z naszego miasta, bo dostal propozycje pracy. Wiec nasze staranka mogly pojsc poki co w zapomnienie. 2 miesiace temu myslalam, ze sie udalo, ale to byl falszywy alarm. Okres przyszedl. Test negatywny. Jednak teraz. Moj maz przyjechal doslownie na 2 dni. Pech chcial ze to bylo juz moim zdaniem po owulacji. Dzien przed spodziewanym okresem. Wspolzylismy ze soba, oczywiscie bez zabezpieczenia. Po tej nocy okres dostalam dzien pozniej, czyl dwa dni po nocy z mezem. Miesiaczkuje tak co 28-32 dni. Dostalam okres i sadzilam ze wszystko jest ok. Ciazy nie ma. Mój okres trwa tak srednio 7 dni i to jest norma. Tym razem trwał 4 dni i to nie cale. Ale krwawienie normalne. Pomyslalam ok. Moze jakas anomalia w tym miesiacu. Zalatana , zapracowana jakos nie myslalam o tym. 2 dni temu strasznie rozbolal mnie brzuch. Nadal mnie ciagnie az do pachwin czuje sie jakbym miala znow dostac okres. Do tego piersi kuja mnie po bokach, mam jakis slinotok. Wciaz pije. A to herbate a to sok. I zasypiam o 21, a zregoly chodzilam spac po 23. Cos mnie podkusilo i zrobilam test ciazowy. Mysle sobie " to za wczesnie" od stosunku minelo 16 dni. No i ten okres?" Ale nic zrobiłam. Po niecalych 3 minutach druga jasniejsza kreska. Ale jest na tyle wyrazna ze ja widac. Nie wiem co mam myslec. Bo jesli zaszlam w ciaze to tylko i wylacznie w tamtym terminie. Dziwne to wszystko. Bo jesli ciaza to pytam sie jak, skad ten okres?? Wizyte u ginekologa mam w srode. Chociaz jak sobie pomysle, o tej wizycie- ona jeszcze nie ma molziwosci zbadania czy to ciaza. Za malo czasu... Jestem taka skolowana. Nie wiem czy moge sie cieszyc, czy tez nie.

Gość kokakola polokokta
Calkiem mozliwa sytuacja .ja mialam podobnie.\"okres\"tez byl dosyc obfity i trwal 3dni.test pokazal blada kreske ale tydzien pozniej byla juz tlusta druga krecha:)Zatestuj ponownie i bedzie wszystko jasne

Gość Madzia19801
Dziękuje Ci za ten wpis :) Zrobie test jutro rano przed pracą. Dzięki Twojej wypowiedzi mam nadzieje, że może i w moim przypadku będzie tak samo. To byłby najpiękniejszy prezent przed gwiazdką :) Pozdrawiam i napisze o wyniku!

zrób test jutro z rana, kreska wyszła jaśniejsza bo wczesna ciąża, ja tez tak miałam, za pare dni powinna wyjsc tłusta i gruba. a okres w ciązy mozesz mies do 3 miesiaca.

Gość Madzia19801
Hej dziewczyny! Powtórzyłam dzis test rano. Ponownie druga kreska, ale tym razem ciut ciemniejsza. Czy to oznacza??? W dalszym ciagu to do mnie nie dociera! :) Mowi sie, ze pierwszym objawem jest brak okresu. Widac to nie jest w takim razie reguła. Jutro ide do gina, choc zdaje sobie sprawe , ze Pani doktor jeszcze nic nie zobaczy. Zrobie moze jutro bete. Jesli juz pojawia sie druga kreska tym bardziej beta wykryje.. Po prostu uwierzyc nie moge! Ale baardzo sie ciesze :)

moja II kreska byla ledwo ledwo widoczna a byłam w ciąży Powodzenia zycze i oby i u ciebie tez tak było :)

Gość Madzia19801
Wizytę u ginekologa mam dopiero o 18. Nie wytrzymałam i z rana poszłam na wizytę do laboratorium na badania beta. Wynik mam 418 beta hcg. I jestem wnerwiona bo nie ma zadnej tabelki. Nic! Czy to oznacza, ze bede mamusia? I ktory to moze byc tydzien? Dzieki za odp :)