Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzajaca sieeeee

czy słusznie się denerwuje??

Polecane posty

Gość wkurzajaca sieeeee

denerwuje mnie jak on mnie instruuje w lózku.ciągle slysze..wyżej,mocniej,nizej wez go do buzi,zwilż go..... czuje się jak jakas płatnaprostytutka nie mam oporów przed tymlubie mu sprawiac przyjemnosc ale te ciągłe instuowanie mnie i swego rodzaju rozkazy mnie denerwują słusznie czy nie slusznie?

Gość Rewanżyk
Każ mu zrobić minetkę i też mu tak mów wsadź palec do środka teraz wyjmij głaszcz po piersi, nie tej lewej teraz prawej teraz całuj po brzuchu nie tak niżej dobrze teraz głaszcz po udach :P A potem powiedz teraz rozumiesz jak ja się czuje:D

Gość filip z konopi
Jak jeszcze raz Ci tak zrobi to stań i z całej siły kopnij mu w jaja a potem zapytaj spokojnym głosem a teraz dobrze kochanie.

Gość faktycznie upierdliwy koleś
zaknebluj albo uprzedz lojaknie że jak będzie Cię pouczał to zaprzestaniesz pieszczot

Gość faktycznie upierdliwy koleś
mój tylko się odzywa jak robię to za mocno, lub pokazuje że mam mocniej chwycić u nasady gdzy za delikatnie go trzymam itp może jestem w tym lepsza ;-)

Gość Lozkowy Diabelek
cholera, znam to: wyzej, nizej, mocniej, szybciej TFUUUUUU! nic tylko w pysk takiego strzelic, a mnie ani razu do orgazmu nie doprowadzil :/ jeszcze troche to bedzie mi placil, ciota jedna 😡

Gość a mi sie to podoba ja tez
mu mowie jak ma byc mocniej,albo delikatniej! To chyba normalne prawda? Trzeba sie dopelniac i tyle;) Jak cos jest nie tak to mowic!:) No chyba lepiej doprowadzic faceta do orgazmu ????? Ja np lubię gdy Mój Ukochany mowi do mnie szybciej ,albo naslin go... wtedy wiem,ze jak tak zrobie to bedzie super szczesliwy;) Jak juz tak zrobie to mowi " O taaak kochanie,wlasnie tak skarbie mój najdrozszy!;) To mi sie podoba hehe!;);)

racja, jest super szczęśliwy. dopóki nie zacznę robic mu na złośc. przeginam z szybkością, albo za mocno ciągnę aż się zwija i zaczyna wrzeszczec "o Jezu" :D