Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lklrmrpddd

Co się stało? wyparowały wszysckie zakładki!!

Polecane posty

Gość lklrmrpddd

Musiałam zresetowac komputer, bo nie bylo internetu. włączyłam i co? na ma zakładek, co więcej po włączeniu neta nie wyświetliła mi sie żadna strona. Wpisałam google.pl... a pozniej w googlach kafeterie.. i normalnie chodze po kafe, ale adres mi się nie zmienia na górze!!!! nie da się ani importowac zakładki ani odświeżyc, ani dodac nowej zakłdki 😭 co się dzieje?:(

Gość przeskanuj go
zrestartowalas, bo sie zawiesil?

Gość lklrmrpddd
nie, nie było neta, więc zrestartowalam

Gość lklrmrpddd
😭

właśnie ,z jakiego powodu może się dziać coś takiego ? kiedyś mi wyparowała połowa z listy z zakładek nie cała tylko od dołu tyle że nie miałam takich akcji z adresem itd jak autorka

Gość przeskanuj go
tak sie dzieje m.in., kiedy partner zaciera slady :)

hahah dobre :P tylko że ja mam swojego lapka a mój mąż ma komputer - każde używa swojego i jak już to ślady usuwa się z historii a nie z ulubionych :P

Gość przeskanuj go
no nie wiem, nie wiem ;) ja wyjechalam na 2 tyg. i po powrocie nie doliczylam sie malo ze historii, to jeszcze zakladek a byly tam naprawde superasne rzeczy😭 nie mowiac o tym, ze 3 wiruski zagniezdzily sie na dobre i moja walka z niki byla ostra i zacieta zwycieska zreszta:classic_cool: partner zgrywal niewiniatko nawiasem mowiac, ma laptopa :P

W FireFox kopie zakładek znajdują się w folderze: C:\\Documents and Settings\\NAZWA_UZYTKOWNIKA\\Dane aplikacji\\Mozilla\\Firefox\\Profiles\\xxxxx.default\\bookmarkbackups\\ Wystarczy je zaimportować do przeglądarki. (*w miejscu \"xxxxx\" mogą być dowolne znaki)