Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalik

Czy kupić SUWa?

Polecane posty

Gość Kalik

Czy kupić SUVa (taki pseudoterenowy samochód) dla żony?? Jeśli tak to jaki będzie najlepszy? Myślałem nad Volvo XC90, co o nim sądzicie??

fajny pomysł :) ale z takich suv-ów to mi się bardziej honda cr-v podoba :)

mówi sie że samochód jest przedłużeniem............ :-P i zgadazam sie z tą opinią ;-) dla mnie ta toyota jest kwintesencją piękna :classic_cool: kwestia jeszcze wyposażenia :-0

Gość Kalik
No właśnie to Volvo mi się podoba – jest takie potężne a do tego bardzo luksusowe! Tylko teraz pytanie czy kobieta nie będzie dziwnie wyglądała w takim samochodzie??

Nie będzie wyglądała dziwnie. Co więcej, myślę że może jej się spodobać, jeśli nie od razu... to z czasem się przekona ;)

Gość Kalik
Też tak myślę – a jak jest ze spalaniem w takim cacuszku??

Gość to juz lepiej
honda crv a jesli toyota to rav4. sa male i ekonomiczne jak na jeep-podobne. nie tylko wyglad sie liczy ale i czesci, ich dostepnosc i mozliwosc serwisowania.

Gość Kalik
No ale wiecie – teraz taką używkę (XC) można u dilera kupić za jakieś mniejsze pieniądze więc nie musze się przejmować ani serwisem ani naprawami na boku – bo chyba u dilera dostane sprawdzony samochód??

Gość Dest
Myślę że takie Volvo jest nie głupim rozwiązaniem dla kobiety – w GB większość takimi XC90 wozi dzieci do szkoły :)

tak te modele XC są bardzo fajne, mają taki bajer który zapobiega wywrotności tego samochodu taki sterowany elektronicznie kawałek podwozia który balansuje samochód kiedy gwałtownie skręcimy podczas hamowania

Gość Falski
kup dwusuwa.

14 czerwca 2010 r. rozpoczyna się w Volvo akcja serwisowa dotycząca HAMULCÓW. Akcja potrwa do 31 lipca br. Rabat 15% na części i 30% na usługę (dla wszystkich aut). Klienci, którzy mogą skorzystać z 4+ dostaną rabat w ramach 4+ wszystko zależy od tego który rabat będzie korzystniejszy.